Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Pozdravljeni (Število ogledov: 919 )
|
The_DoN
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 3
|
Kot vidite sem novinec. Nekako sem prišu do te strani, pa sem si reku, hja.. pač prijavu se bom, pa kar bo naj bo, Ne ne, šalo na stran. Kot vidim je stran zelo lepo urejena. Pohvala administratorjem in moderatorjem. Tu sem, da pomagam rešiti kako zadevo v zvezi z učenjem, al pa v zvezi, da kaj ne gre v glavo:P sj me razumete ne. Potrudu se bom, da vsem, ki bojo potrebovali pomoč, dokaj razumljivo razlozim in seveda pomagam. Obiskujem Srednjo Zdravstveno solo v Izoli, 3 letnik.
Tako torej, če potrebuje kdo kako pomoč naj se oglasi kaj. Pomoč v zvezi učenjem seveda in z razlagami
p.s.: Ne me preveč kritizirat 
LP vsem
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
Pozdrav tudi tebi. Pa hvala za pohvalo, se trudimo, da so naši obiskovalci čimbolj zadovoljno.  Pomoči pa ni nikoli premalo, veliko ljudi na forumu jo potrebuje. Velja pa tudi, da več glav več ve. 
Lep pozdrav
|
|
|
|
|
mravlja
Tretarček

Kul meter: 7
Spol: 
Sporočila: 123
|
Boš pa moral kar dosti ur presedet za računalnikom, da boš pomagal vsem uporabnikom te strani.
Najbolje je, da si narediš svojo internet stran.
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
lol mravlja... vsaka pomoc prav pride pa cetudi samo za minutko sedis za racunalnikom
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|