Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Česa si ženske želite? (Število ogledov: 2640 )
|
|
|
weeda
Moderator

Kul meter: 20
Spol: 
Sporočila: 147

|
Hum.....kaj si želimo.....ja po moje kr vsega po malem  Skratka....niso pomembni diamanti, pomembna je pozornost. Jz recimo si po moje sploh ne bi upala nost tistga diamanta na prstanu al pa kje drugje, ker bi se skos bala, da bi ga kje zgubila. In tko bi skos doma ležal v škatlici (če ne v kakšnem trezorju;)) Skratka neka majhna pozornost (čokolada, rožica, kkšna voščilnica recimo z lepo mislijo,...), ni vse v denarju. Pozornost še najbolj izkažeš, če sam nekaj narediš (vsaj moje mnenje je tako) je pa res, da niso vsi umetniški tipi, tako da......kar komu sede. Potem nežnost, romantičnost (kar pa ne pomeni drage večerje v neki fensi restavraciji ipd., no....lahko tudi, če imaš preveč denarja ) bolj v smislu, da pelješ punco recimo na sprehod, po kakšnem parku, ali pa recimo ob toplih in jasnih večerih gresta gledat zvezdice....., predvsem pa želimo spoštovanje. Da te fant spoštuje zaradi tega, kar si, da ne misl, da si ena navadna frkla, k je sam ta v postlo dobra, da te vpraša za kak nasvet, da zna pokazati svoja čustva (ja, tudi strah pred čim)..... Ah ja.....zahtevne smo ženske  Skratka hotla sm dopovedat, da denar igra zelo majhno vlogo (oz. je sploh ne igra) pri vsem tem. Je pa res, da obstajajo pa tudi izkoriščevalke, ki nas punce, spravljajo v slabo luč. Tako kot nekateri moški spravljajo v slabo luč ostale moške. Žal je tut tega čedalje več.
LP
|
Živi zdravo z naravo
|
|
|
ursa
Drugarček

Kul meter: 17
Spol: 
Sporočila: 91

|
moram priznat, da se popolnoma strinjam z weedo.
edino pripombo imam na tisto, da niso vsi umetniski tipi... mislim, da je pomemben namen. in seveda, da ni vse tako kot je v filmih...
pa en velik zaljubljen pozdravcek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
no ce smo ze pri tej temi 
pozna mogoce kdo kaksno dobro stran z idejami o darilih, pa tudi za druzino ne samo za partnerja/ko ?? mogoce bi lahko tudi tu odprli temo o tem.. npr. mojemu bratu je punca naslikala na steklo fanteka pa punčko(kao ona dva) pa tak rozice pa to, ful dobro je izpalo
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 06.02.2006 ob 20:32 Avtor: GasCan »
|
|
|
|
|
|
|
Anayaa
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 3

|
Mene zanima.. Sej prbljizno ze vem kako bi slo-pa bolj podrobno?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mravlja
Tretarček

Kul meter: 7
Spol: 
Sporočila: 123
|
Iz moškega vidika. Veliko pozornosti.
Ideje o darilih: bonbonjera, šop rož...
Nerabijo bit ravno draga darila, tudi že kakšna malenkost zadustuje.
|
|
|
|
|
floydka_
Drugarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 58
|
oh..že to, da si prašu, kaj si želimo je velik!! :PPP bravo.. nočmo velik..važno je, da vemo, da si se spomnu na nas.. k že tko poveš, da maš nekoga rad.. una ideja, da sam nardiš neki je fuul lepa, pa tut, če nisi nadarjen umetnik, je lepo..k pomeni, da si si uzeu čas in ne šou samo u market in kupu prvo stvar k si jo vidu.. pa ne stoj govorsit o prstanih, k zej ne vrjamm, da kera punca to hoče (usaj js ne).. je lepše, če ji prneseš eno marjetico, k si jo nabrau, kr si mislu na njo,. ko si jo visu.. :PP alla..uživejte, pa malo domišlije!! :PP
|
barcelona-how can i forget
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legalo
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 68

|
ena mal neumestna pripomba.
skor vsaka ženska ki pravi kakega tipa si želi, pravi da more bit vredu fant, iskren, dober karakter. da če nima tega, mu tut izgled ne pomaga.
no... to je po moje kr en bullshit.
zakaj, ker npr na naši šoli, sami največji seljaki in *****ni na svetu, ki seveda grdo ravnajo z puncami, oz niso ravno iskreni preveč, in nimajo nekih karakterjev, Imajo VEDNO punce. Ok kakšne punce. Take ki pravijo tist kar sm prej reku. (so izjeme ne me zej zato napadat).
povedat hočem to, da če bi ženske dejansko iskale fante ki imajo dobre karakter, so iskreni, in ne izgledajo bed, bi jih TAKOJ našle. V praksi pa si skor vse punce najdejo take tipe, ki fajn zgledajo, so kul, in ravnajo z njimi dost slabo.
če bi bil ful *****, bi reku, da ženska hoče tipa, ki ji ful dobr zgleda in ZNA bit prijazn in iskren ampak NI(večinoma).
misel pač.. ka pravte ?
|
All sheep.
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
maš kr praviln point pomoje ja... če res maksimalno posplošiš..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
anakonda
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 10
|
hmmm . . . česa si ženske želimo?? ma nevem usega po mal.vsaj js na jetra mi gre da nas majo vsi sm za butaste in neke afne !!!! nevem zaka nas mečejo use v en koš sj nismo use enake a ni tk? mislim marsikatera si zasluži vaše SPOŠTOVANJE!!!
|
|
|
|
|
danijelca
Pruček

Kul meter: -6
Spol: 
Sporočila: 28

|
Lohku bi nas bolj zanimalo kakšno punco vi iščete? Če bi nas imeli zares radi ne bi razmišljali o dragih darilih ampak bi se na nas spomnli z bonbončkom, rožco , poljubčkom.... 
Sej itak use punce (razen izjem) iščejo iskrenost in zaupanje.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 19.10.2006 ob 09:34 Avtor: danijelca »
|
|
|
|
|
odstekana
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 4

|
hm... važn je da se maš s tipom kej pogovarjat, da znata drug druga zabavat pa da mata skupne interese... daril ne rabim, bolj pomembno mi je da mi pove da me ma rad. ne pustim mu zmer vse častit, enkrat časti on, drugič pa js. jah ne vem, mogoč sn čudna
|
|
|
|
|
h3rich
Pruček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 27

|
MY DREAM GIRL!
|
|
|
|
|
rony
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 32

|
meni je pomembno to, da te ma rad in da ti to tudi pove...glede daril in tega je meni osebno vseeno ker nisem material girl  aja, pa meni osebno je ful všeč na tipih to, da me zna nasmejat in,da je kolkr tolk pameten! 
čau, čau!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|