Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Pikslar
Pikslar

eDnevnik
eDnevnik

party-zan.com
party-zan.com

Resnična resničnost
Resnična resničnost

Dijaski.net skupnost O življenju, vesolju in sploh vsem Ljubezen in medsebojni odnosi Česa si ženske želite?
Stran: 1 [2] Natisni
Avtor Tema: Česa si ženske želite?  (Število ogledov: 2639 )
XxShadowxX
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 2

Poslano: 11.04.2007 ob 20:55 Odgovori

Kaj si ženske želimo?
To je ubistvu res zanimivo uprašanje. Zlo velik žensk recimo bi rade mele tko rich tipa, k so preveč materialistke. Itak je zdej že več kt pulovica ljudi na tem svetu sam materialistov...
Drgač pa. Jz mam rada, d me tip tko presenet, pa d me nasmeje, pa tko kdaj kkšna pozornost, malenkost. Pa ušeč mi je č me kr tko mau pokliče, k nima kej bl pametnga za delat  Grin (hehe).
PA rada mam d mi pove, d me ma rd.
Pa d se zna pogovarjat, d zna delit svoje ubčutke z nami, ...itd  Grin
Kiss

♥ is ♥
I ♥ my ♥
My ♥ is you
So I ♥ you!
gabipetroner
Pruček
*

Kul meter: 1
Spol: Ženski
Sporočila: 31

Poslano: 30.05.2007 ob 16:20 Odgovori

sem ena izmed tistih punc, ki ne gleda na videz in mi je res pomembna notranjost. sem pa razorčarana nad tem k sm misnla, da so tipi k niso preveč lepi vredu. pa sm na lastni koži občutila, da znajo bit ti še večji prasci!!!! Tko da sm se raj odločila, da bom sama, ker je tko najlepše.
vinee
Novinec
*

Poslano: 05.09.2007 ob 16:55 Odgovori

Ja kaj nj jst rečem, svoji punci sem spomladi nabral šopek zvončkov na svojem vrtu, čezz 2 dni me je pustila, hm kaj bi lahko sklepali iz tega Sad

Žensko so nagnjene k materijalnimi dobrinami, to jih žene mati narava "pač da ohranijo svoj zarod", no ne bom reku da so vse take ampak večino pa...

Da dam nekaj ženskam v premislek, na razpolago bi imela dva čisto enaka tipa en bi bil bogat in drugi ne, katerega bi izbrale??    Tipa bi bla enaka na videz po karakterju,...
Joanna.
Novinec
*

Kul meter: 1
Spol: Ženski

Poslano: 30.09.2007 ob 20:22 Odgovori

ena mal neumestna pripomba.

skor vsaka ženska ki pravi kakega tipa si želi, pravi da more bit vredu fant, iskren, dober karakter. da če nima tega, mu tut izgled ne pomaga.

no... to je po moje kr en bullshit.

zakaj, ker npr na naši šoli, sami največji seljaki in *****ni na svetu, ki seveda grdo ravnajo z puncami, oz niso ravno iskreni preveč, in nimajo nekih karakterjev, Imajo VEDNO punce. Ok kakšne punce. Take ki pravijo tist kar sm prej reku. (so izjeme ne me zej zato napadat).

povedat hočem to, da če bi ženske dejansko iskale fante ki imajo dobre karakter, so iskreni, in ne izgledajo bed, bi jih TAKOJ našle. V praksi pa si skor vse punce najdejo take tipe, ki fajn zgledajo, so kul, in ravnajo z njimi dost slabo.

če bi bil ful *****, bi reku, da ženska hoče tipa, ki ji ful dobr zgleda in ZNA bit prijazn in iskren ampak NI(večinoma).

misel pač.. ka pravte ?

A vidš, s tem se pa jz dost strinjam.
Vsi govorijo eno, v praksi je pa drugo.
Pa pravjo, da se fantje s puncami postavlajo- je dostikrat precej obratno, če hodiš z enim zabitim , ampak lepim tipom bodo vsi wau, če pa z enim povprečnim al pa malo slabšim izgledom pa zaradi tega krasnim karakterjem se ti pa takoj režijo.  Wink In potem punce govorijo; da sta samo prijatelja. Pajade  Roll Eyes
Sej mam izkušnje s tem, kako razredni frjerji izpadejo kot največji *****i v raznoraznih odnosih , tihe miške se pa dostrkat izkažejo za čis kul osebe  Kiss
*FunnY GirL*
Pruček
*

Kul meter: -3
Sporočila: 24

Poslano: 09.06.2008 ob 18:52 Odgovori

Važn je, da te Tip zna nasmejat..in ti učas povedat kšno lepo stvar..k te presenet.. Tongue

Yeah BitcH, that's me!
Don't HaTe!!!*
trtl
Drugarček
**

Spol: Moški
Sporočila: 51

Poslano: 10.06.2008 ob 10:48 Odgovori

ola de se razpišemo!
jst bi dal en primer recimo kjer pomoje 3/4 punc zataji kot neke ka gledajo na tipa ku je fajn in nevem kaj!

grem na žur, si uzamem nvem kšnga audija a3 al pa nvem hondo accord neki u tem smislu ...

potem grem pa drugič, pa si uzamem eno katrco al pa škodo favorit al neki tazga ...

zdej pa .. šjori si recimo ušeč, ampak vid de maš nek gnil avto in si zamišlja ku bosta uletela u kšno restavracijo, in bo pršla z nekim gnilim avtom in si reče samo ... nene nč ne bo. kkr pa maš kšn ql avto se pa use limajo na tebe in na koncu ugotoviš de je uresnic ena gnila kokoš!

tko de ... zdej sm ugotovu de bomo hodil samo z nekimi bl starimi avti na žure in tista ka me pogleda sigurno ni neka keš ****a al karkoli ... take do zdej pa še nism visu  Grin Grin
*FunnY GirL*
Pruček
*

Kul meter: -3
Sporočila: 24

Poslano: 10.06.2008 ob 17:10 Odgovori

ola de se razpišemo!
jst bi dal en primer recimo kjer pomoje 3/4 punc zataji kot neke ka gledajo na tipa ku je fajn in nevem kaj!

grem na žur, si uzamem nvem kšnga audija a3 al pa nvem hondo accord neki u tem smislu ...

potem grem pa drugič, pa si uzamem eno katrco al pa škodo favorit al neki tazga ...

zdej pa .. šjori si recimo ušeč, ampak vid de maš nek gnil avto in si zamišlja ku bosta uletela u kšno restavracijo, in bo pršla z nekim gnilim avtom in si reče samo ... nene nč ne bo. kkr pa maš kšn ql avto se pa use limajo na tebe in na koncu ugotoviš de je uresnic ena gnila kokoš!

tko de ... zdej sm ugotovu de bomo hodil samo z nekimi bl starimi avti na žure in tista ka me pogleda sigurno ni neka keš ****a al karkoli ... take do zdej pa še nism visu  Grin Grin

voja odločitev..
sam če je punca pametna, ne bo gledala na stvari in avta kakšna maš..
sam na žalost je dons dost punc pleharc

Yeah BitcH, that's me!
Don't HaTe!!!*
ArV
Novinec
*

Sporočila: 6

Poslano: 11.06.2008 ob 21:04 Odgovori

Men je zelo pomembno, da tip inteligenten, da ima smisel za humor in da "razume" musko. Če ga  zanima računalništvo, je pa to še dodaten plus. Da o znanstveni fantastiki sploh ne govorim... Embarrassed

Dost važno je tud to, da zna poslušat pa da se ne hval preveč s svojimi dosežki pa da ma čas zame... Pa da je easy going, da ni živčen pa ves tak hiperaktiven. Pomembno se mi zdi tud to, da ma močen karakter, da ostane pri svojem, da zna argumentirat, zagovarjat svoja stališča. In ufff, da me pač razume (kar je precej težko, se mi zdi).

Videz... je na nek način pomemben, ker se mi zdi, da se človek ne more zanimat za nekoga, ki se mu ne zdi privlačen tudi po zunanjosti. To je sicer samo moje skromno mnenje, je pa res, da se običajno meni zdijo hudi kakšni geeki.  Cool
Stran: 1 [2] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X