Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Česa si fantje želite? (Število ogledov: 3454 )
|
JeanGallor
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 8

|
Pri puncah zelim: da so urejene (umite, obrite, dišeče), da se ne ličijo, da so naravne, da so zavedne Slovenke in da so zveste ter ljubeznive, ker le tako bodo tudi dobre matere in ljubeče žene.
Takega dekleta se ne sme in ne more ne pustiti niti prevarati. Seveda pa imajo vsake zahteve svojo ceno... tudi fantej moramo biti prilagodljivi.
|
"Dominus regit me et nihil mihi deerit..." Ps.23
|
|
|
MORIS
Novinec

Kul meter: 2
Sporočila: 2
|
uu lep forum, dobra tema, prva stvar je pri punci je videz, vuizualni uzgledi to je 50% druga stvar pa je kako ona razmisljal.
opazil sem tudi da lepse ko zgleda bolj je zabita:)se opravicuejem redkim izjemam, tko pač je.In ker ji povem resnico sem sam nadut, in sovinist...bla bla bla
|
|
|
|
|
EX_vegovc
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 17

|
Se podpisem pod Morisov post. Aja pa jaz si zdele konkretno zelim eno mrzlo pivo.. A je kera zato da mi ga prinese ?
|
|
|
|
|
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 303
|
Punca mora bit čimbol preprosta in "down-to-earth". Pač fajn je če ma malo boke ampak ni pa zdaj to neka obveza. Mora imeti nekaj posebnega, kar bo meni všeč, mora pa biti tudi nasmejana in pozitivna oseba..
|
|
|
|
|
Matoh
Novinec

Spol: 
Sporočila: 4

|
Jaz si pri puncah želim, da so umirjene, se ne razkazujejo ( punce dobro vejo kaj mislim ), imajo dobre ocene, so duhovite, ne preveč tečne, pripravljene pomagati. Vrei je tudi, če se znajo vklopit v družbo, da ne kadijo, pijejo alkohola, ne jemljejo drog...
Poznam en zelo dobr primer puce, ki temu ustreza ...
|
http://cluuzville.myminicity.com/
|
|
|
trtl
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 51

|
jst pa poznam eno punco ka je res ne štekam
tko je ... šjora je mela tipa pač ga je dobila mislm de že u osnovni, potem mu reče de bosta malo pavzirala. medtem si dobi druzga in tistega pusti. potem ma tega ene 3 leta. obtem pa ful tko osvaja druge tipe. si dopisuje z njimi in tko je bl ku da ga nima tega. potem pa je res enga tela osvojit in ko jo ta upraša ma a nimaš ti tipa mu ona napiše: odvisno . ta drug je takoj ugotovu kolk je ura in da je ene kokoš in jo pošlje pr ****ih tko de ona ostane pole s tem še 2 leti. potem pa jo sedanji tip pusti ker mu je težila zarad tega ker kadi, popije za vikend in lalala usega tega (kar se počne ko si mlad ona je pa neka pridna punčka) in ker je nonstop si dopisovala pa klicala s sojimi "ljubčki". sojim ljubčkom pove da sta "neuradno končala in ne še uradno. tko da so samo oni vedli de je končala z njim. nato je dobila novga tipa kateri je eden izmed teh njenih ljubčkov in pole je šele povedla da je nahala z svojim prešnjim. štorija se ponavlja. zgleda lušna in ful neki prijazna in ne vem kaj ... uresnic je pa po mojem mnenju ****a!....
a res šjore nujno morte met nonstop tipa in če te en pusti si ga morš takoj druzga dobit 
kdo bi vas razumel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rosso
Pruček

Kul meter: -8
Sporočila: 43
|
nujno morjo bit obrite
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|