Color band
Stran: 1 [2] Natisni
Avtor Tema: Česa si fantje želite?  (Število ogledov: 7594 )
JeanGallor
Novinec
*

Kul meter: -1
Sporočila: 8

« Sporočilo #25, 22.07.2007 ob 23:07 »

Pri puncah zelim: da so urejene (umite, obrite, dišeče), da se ne ličijo, da so naravne, da so zavedne Slovenke in da so zveste ter ljubeznive, ker le tako bodo tudi dobre matere in ljubeče žene.

Takega dekleta se ne sme in ne more ne pustiti niti prevarati. Seveda pa imajo vsake zahteve svojo ceno... tudi fantej moramo biti prilagodljivi.
prijavljen

"Dominus regit me et nihil mihi deerit..." Ps.23
MORIS
Novinec
*

Kul meter: 2
Sporočila: 2

« Sporočilo #26, 26.08.2007 ob 17:28 »

uu lep forum, dobra tema, prva stvar je pri punci je videz, vuizualni uzgledi to je 50% druga stvar pa je kako ona razmisljal.

opazil sem tudi da lepse ko zgleda bolj je zabita:)se opravicuejem redkim izjemam, tko pač je.In ker ji povem resnico sem sam nadut, in sovinist...bla bla bla
prijavljen
EX_vegovc
Pruček
*

Kul meter: 3
Spol: Moški
Sporočila: 17

« Sporočilo #27, 12.09.2007 ob 07:46 »

Se podpisem pod Morisov post. Aja pa jaz si zdele konkretno zelim eno mrzlo pivo.. A je kera zato da mi ga prinese ?
prijavljen
Room2012
Maturant

Kul meter: 0
Sporočila: 313

« Sporočilo #28, 03.01.2008 ob 21:44 »

Punca mora bit čimbol preprosta in "down-to-earth". Pač fajn je če ma malo boke ampak ni pa zdaj to neka obveza. Mora imeti nekaj posebnega, kar bo meni všeč, mora pa biti tudi nasmejana in pozitivna oseba..

prijavljen
Matoh
Novinec
*

Sporočila: 4

« Sporočilo #29, 04.06.2008 ob 17:17 »

Jaz si pri puncah želim, da so umirjene, se ne razkazujejo ( punce dobro vejo kaj mislim ), imajo dobre ocene, so duhovite, ne preveč tečne, pripravljene pomagati. Vrei je tudi, če se znajo vklopit v družbo, da ne kadijo, pijejo alkohola, ne jemljejo drog...

Poznam en zelo dobr primer puce, ki temu ustreza Kiss Embarrassed Kiss...
prijavljen

trtl
Drugarček
**

Sporočila: 51

« Sporočilo #30, 05.06.2008 ob 16:50 »

jst pa poznam eno punco ka je res ne štekam

tko je ... šjora je mela tipa pač ga je dobila mislm de že u osnovni, potem mu reče de bosta malo pavzirala. medtem si dobi druzga in tistega pusti. potem ma tega ene 3 leta. obtem pa ful tko osvaja druge tipe. si dopisuje z njimi in tko je bl ku da ga nima tega. potem pa je res enga tela osvojit in ko jo ta upraša ma a nimaš ti tipa mu ona napiše: odvisno Wink. ta drug je takoj ugotovu kolk je ura in da je ene kokoš in jo pošlje pr ****ih tko de ona ostane pole s tem še 2 leti. potem pa jo sedanji tip pusti ker mu je težila zarad tega ker kadi, popije za vikend in lalala usega tega (kar se počne ko si mlad ona je pa neka pridna punčka) in ker je nonstop si dopisovala pa klicala s sojimi "ljubčki". sojim ljubčkom pove da sta "neuradno končala in ne še uradno. tko da so samo oni vedli de je končala z njim. nato je dobila novga tipa kateri je eden izmed teh njenih ljubčkov in pole je šele povedla da je nahala z svojim prešnjim. štorija se ponavlja.
zgleda lušna in ful neki prijazna in ne vem kaj ... uresnic je pa po mojem mnenju ****a!....

a res šjore nujno morte met nonstop tipa in če te en pusti si ga morš takoj druzga dobit Zacuden

kdo bi vas razumel  Grin Grin Grin
prijavljen
*FunnY GirL*
Pruček
*

Kul meter: -3
Sporočila: 24

« Sporočilo #31, 09.06.2008 ob 17:46 »

moram se kr v veliki vecini strinjat z GasCan-om...

ves...fantje, ce ze na ven zgledamo mocnejsi, se ne pomen da smo notr posasti..mamo tut mi custva in so nam tut take male pozornosti usec...mislm ko je fant zalubljen je skorej tako kot zenska..poln teh hormonov..tq da si prbl lahq predstavlate kako je in cesa si zelimo...zdej razumes ursa;)

kok si to Lepo povedu! Kiss Embarrassed
prijavljen

Yeah BitcH, that's me!
Don't HaTe!!!*
*FunnY GirL*
Pruček
*

Kul meter: -3
Sporočila: 24

« Sporočilo #32, 09.06.2008 ob 17:49 »

aš kaj ne..tkoLe bom povedaLa..

taLe ''šnjora'' ma ene resne probLeme sama s sabo..
in zard takih moška populacija takoj začne 'ženski teren' posploševat..

u smisLu:''ja če je ta taka..je pa zihr una druga ista..use so iste!''

No way Honey!! Wink
prijavljen

Yeah BitcH, that's me!
Don't HaTe!!!*
rosso
Pruček
*

Kul meter: -8
Sporočila: 43

« Sporočilo #33, 17.06.2008 ob 09:26 »

nujno morjo bit obrite Wink
prijavljen
GhostGeek
Pruček
*

Kul meter: 4
Sporočila: 41

« Sporočilo #34, 27.06.2008 ob 17:08 »

sam najbolj je to men cudno k mam eno jih polh pride pa pravi k ninam nobene pa anker nobene ni, sam takrat k mam punco takrat bi pa vse z mano hodile rec cudn ane ! 
prijavljen

We love dijaski.net !!!
nejce
Pruček
*

Kul meter: 1
Sporočila: 30

« Sporočilo #35, 31.12.2008 ob 11:09 »

Prvič ko jo vidim mi je zelo pomemben videz ampak to men pomen sam ene 20%, vsi ostali procenti pridejo pa ko jo notranje bolj osebno spoznam.  Smiley
prijavljen

:)Mens sana in corpore sano:)
jestinuc
Novinec
*

Sporočila: 8

« Sporočilo #36, 18.01.2009 ob 21:35 »

nujno morjo bit obrite Wink

Aja...a če niso pol že ni več dobra? Smiley
prijavljen

:)smučanje je uživancija:)
The Dog
Novinec
*

Sporočila: 3

« Sporočilo #37, 22.04.2009 ob 09:24 »

čist odvisno od osebe. eni se želijo to drugi nekaj druzga. ne mormo tle ugotoviti kaj si vsi želimo.....tega pač ni in nikol ne bo!
prijavljen

http://www.youtube.com/watch?v=0XoyDqFy5pU  -  LEGENDE
http://jeziki.wordpress.com - da ne bom ***nu angleščino na maturi CheesyCheesy:D
tomy
Novinec
*

Sporočila: 3

« Sporočilo #38, 26.01.2010 ob 16:56 »

SE STRINJAM S THE DOG-OM
prijavljen
Stran: 1 [2] Natisni 
Hitra navigacija:  
Color band
Nemščina Slovenščina Astronomija Ekonomija Počitnice