JeanGallor
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 8

|
 |
« Sporočilo #25, 22.07.2007 ob 23:07 »
|
|
Pri puncah zelim: da so urejene (umite, obrite, dišeče), da se ne ličijo, da so naravne, da so zavedne Slovenke in da so zveste ter ljubeznive, ker le tako bodo tudi dobre matere in ljubeče žene.
Takega dekleta se ne sme in ne more ne pustiti niti prevarati. Seveda pa imajo vsake zahteve svojo ceno... tudi fantej moramo biti prilagodljivi.
|
|
|
|
|
prijavljen
|
"Dominus regit me et nihil mihi deerit..." Ps.23
|
|
|
MORIS
Novinec

Kul meter: 2
Sporočila: 2
|
 |
« Sporočilo #26, 26.08.2007 ob 17:28 »
|
|
uu lep forum, dobra tema, prva stvar je pri punci je videz, vuizualni uzgledi to je 50% druga stvar pa je kako ona razmisljal.
opazil sem tudi da lepse ko zgleda bolj je zabita:)se opravicuejem redkim izjemam, tko pač je.In ker ji povem resnico sem sam nadut, in sovinist...bla bla bla
|
|
|
|
|
prijavljen
|
|
|
|
|
|
|
|
Matoh
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 4

|
 |
« Sporočilo #29, 04.06.2008 ob 17:17 »
|
|
Jaz si pri puncah želim, da so umirjene, se ne razkazujejo ( punce dobro vejo kaj mislim ), imajo dobre ocene, so duhovite, ne preveč tečne, pripravljene pomagati. Vrei je tudi, če se znajo vklopit v družbo, da ne kadijo, pijejo alkohola, ne jemljejo drog... Poznam en zelo dobr primer puce, ki temu ustreza  ...
|
|
|
|
|
prijavljen
|
|
|
|
|
|
*FunnY GirL*
Pruček

Kul meter: -3
Sporočila: 24
|
 |
« Sporočilo #31, 09.06.2008 ob 17:46 »
|
|
moram se kr v veliki vecini strinjat z GasCan-om...
ves...fantje, ce ze na ven zgledamo mocnejsi, se ne pomen da smo notr posasti..mamo tut mi custva in so nam tut take male pozornosti usec...mislm ko je fant zalubljen je skorej tako kot zenska..poln teh hormonov..tq da si prbl lahq predstavlate kako je in cesa si zelimo...zdej razumes ursa;)
kok si to Lepo povedu! 
|
|
|
|
|
prijavljen
|
Yeah BitcH, that's me! Don't HaTe!!!*
|
|
|
*FunnY GirL*
Pruček

Kul meter: -3
Sporočila: 24
|
 |
« Sporočilo #32, 09.06.2008 ob 17:49 »
|
|
aš kaj ne..tkoLe bom povedaLa.. taLe ''šnjora'' ma ene resne probLeme sama s sabo.. in zard takih moška populacija takoj začne 'ženski teren' posploševat.. u smisLu:''ja če je ta taka..je pa zihr una druga ista..use so iste!'' No way Honey!! 
|
|
|
|
|
prijavljen
|
Yeah BitcH, that's me! Don't HaTe!!!*
|
|
|
|
|
|
|
nejce
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 30
|
 |
« Sporočilo #35, 31.12.2008 ob 11:09 »
|
|
Prvič ko jo vidim mi je zelo pomemben videz ampak to men pomen sam ene 20%, vsi ostali procenti pridejo pa ko jo notranje bolj osebno spoznam. 
|
|
|
|
|
prijavljen
|
:)Mens sana in corpore sano:)
|
|
|
jestinuc
Novinec

Sporočila: 8
|
 |
« Sporočilo #36, 18.01.2009 ob 21:35 »
|
|
nujno morjo bit obrite  Aja...a če niso pol že ni več dobra? 
|
|
|
|
|
prijavljen
|
:)smučanje je uživancija:)
|
|
|
The Dog
Novinec

Sporočila: 3
|
 |
« Sporočilo #37, 22.04.2009 ob 09:24 »
|
|
čist odvisno od osebe. eni se želijo to drugi nekaj druzga. ne mormo tle ugotoviti kaj si vsi želimo.....tega pač ni in nikol ne bo!
|
|
|
|
|
prijavljen
|
|
|
|
tomy
Novinec