Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Česa si fantje želite? (Število ogledov: 3546 )
|
ursa
Drugarček

Kul meter: 17
Spol: 
Sporočila: 91

|
oj!
glede na to, da imamo temo cesa si zenske zelimo, pa me zanima kaj si pa fantje zelite??
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 29.05.2007 ob 22:03 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
 saj pomojem se ne razlikujemo prevec, vsaj okvirno... meni se tudi ne zdi pomembno al ma zenska dosti denarja... niti se mi negre za nevem kako rit oz "oprsje"(ce se lepo izrazim), pac je res zelo zazeljeno da punca skrbi za svoj izgled (da ni ravno bomba), pa nitit make-up me ne navdusuje, mogoce malo, samo pac bodi kar si, to je vazno(polovica zensk se tak namazat neve : pa pol zlo vazen je valda karakter... vazno je al si blondinka v glavi ne samo nazven 
to je to...drugac vecerje pa to...to pa je tak weeda povejala itak je vse od nas odvisno...da bi ktera punca kdaj poskrbela za kaj, tudi prvi, drugi, tretji korak(ne pricakujmo prevec) - samo pritozujejo se hehe(joke)
P.S: mogoce je v kateri zvezi drugace - pardon, ne jemlite osebno
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 06.02.2006 ob 19:15 Avtor: GasCan »
|
|
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
hehe - bravo lepo povedano
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Legalo
Drugarček

Kul meter: 2
Sporočila: 68

|
eh ne, ne grem psihologijo. 
A vi fantje poveste, če vas kaj moti al tiho prenašate??? npr. če se punca pogovarja z vami, vam pa gre blazno na živce, a jo vseeno z nasmehom poslušate in pogovarjate?
em.. jst, bi meu 100% sarkastične pripombe, tut če bi mal nesramn izpadu, bi ji že blo jasn. z nasmehom pa defenitivno ne poslušam, ok če je nebi poznal pa nebi hotu ***** izpadit, pol že mogoč da bi se izognu neprijetni situaciji. če me pa kej moti v zvezi, povem.
|
All sheep.
|
|
|
|
|
Joko
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 21

|
dannygirl nic novega jz sm isto nardil ko ti pravis, bom povedal iz izkušnje da pač moraš vztrajat al pa ni pripravljen na zvezo sam slednje je ponavad v ospredju.
Pac americani bi rekl da je dobu cold feet.
|
Pa drug let
|
|
|
bambina
Pruček

Spol: 
Sporočila: 38

|
joooooooojjjjjjjjjjj, tu ste vsi tak lepo napisali kaka naj bo punca. . . sam pol pa greš po mestu oziroma v življenju pa vidiš da majo dede sam tiste punce ko so fulllllll suhe, pa ko majo kilo pudra gor. . . povrh pa še lušne niso!!! ja, kje je pol tisto, da ni fanj da je naličena, pa da je čisto suha, pa da zgleda ko barbika??? joooooojjjjjjjjj!!!!!!! ker me po resnici povedano to prav jezi! no, sej vem da ostajajo/te taki fantje, ko vam zunanji videz ne pomeni vse, ampak na žalost prevladujejo tisti, ki jim. no, to je moje mnenje. lp
|
edino sanje so kraj, kjer se lahko vse zgodi. . .in naša domišlija, seveda. . .
|
|
|
|
|
Dior Eluchíl
Novinec

Sporočila: 5

|
Uf, vsa čast vsem mojim predhodnikom: Carji ste 
Zdaj, de razložim svoje gledišče na vso stvar... Sam ZELO slabo prenašam, da ima punca vcepljeno tisto prepričanje: me, punce smo inteligentna podvrsta ljudi, tipi so pa itq navadni puhloglavci. Po komentarjih deklet na tem forumu sklepam, da tu takih ni ravno prisotnih. Mislim, pač težko prenašam kdaj tist, zaničljiv odnos. Ma, sej po svoje se zabavam, ker itq vem, da jo v intelektu presežem. Ma pustmo to...
Kakšno punco si želim? Mja, lepota je drugem planu. Najprej si želim inteligentno punco, s katero bi se dalo pametno pogovarjat tud o nekoliko bolj pomembnih stvareh, ne pa da se samo trapasto smeji vsaki tipovi pripombi. Sry, samo poznam ZELO veliko takih primerkov.
Prav tako ne maram deklet, ki bi rade imele tipa, zato da bi bile kul. Hm, dobr, dobr, priznam, to je tudi tipovska lastnost, ampak, ker govorimo tu o pucah... Sam sm mel dve punci, ma se je hitr izkazal, da imata v glavi... Pardon, nimata v glavi ničesar. S tako punco jaz osebno ne morem bit. Zdaj ne vem kak je pr vas, pr men je tako.
In pa, v zvezo se naj nikomur ne mudi Tista prava punca bo že prišla in tvoja sorodna "duša" te utegne čakati tam, kjer jo najmanj pričakuješ.
Zdaj pa če preidemo še na... vizualno... Nimam nikakršnih zahtev. lahkoje močnejše postave, lahko je suha, lahko ima bujno oprsje al pa tud ne, who cares. Telesno smo vsi živali, nekaj več nas anredi tisto, kar imamo v sebi.
[Fak, spet sm zabluzil ]
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 23.10.2006 ob 19:37 Avtor: Dior Eluchíl »
|
|
|
|
|
bambina
Pruček

Spol: 
Sporočila: 38

|
In pa, v zvezo se naj nikomur ne mudi Tista prava punca bo že prišla in tvoja sorodna "duša" te utegne čakati tam, kjer jo najmanj pričakuješ.
Zdaj pa če preidemo še na... vizualno... Nimam nikakršnih zahtev. lahkoje močnejše postave, lahko je suha, lahko ima bujno oprsje al pa tud ne, who cares. Telesno smo vsi živali, nekaj več nas anredi tisto, kar imamo v sebi.
kje se skrivaš? eden redkih(vsaj kolk jih jaz poznam) ko tak misliš! imaš povsem prav. tudi sama ne bi mogla bit z neko osebo, ki nima totalno nič v glavi pa se ti samo reži pa kr neki. . . ampak upam, da ne gledaš na to, kakšno šolo punca obiskuje, ker se mi zdi malovredno da nekdo gleda samo na to, kako šolana je oseba, ker poznam primerke, ki so zelo šolani p animajo pojma o pojmu. ampak, saj se fantje ne razlikujete kaj preveč od punc. . . določene punce se samo smejijo ko jim fant nekaj razlaga, določeni fantje se pa samo hvalijo o sebi in ne pustijo puncam do besed ali pa se kakšnem njihovem komentarju f.... smejijo.
lp
|
edino sanje so kraj, kjer se lahko vse zgodi. . .in naša domišlija, seveda. . .
|
|
|
Dior Eluchíl
Novinec

Sporočila: 5

|
bambina, res je kar si rekla.
Kar se pa glede šole tiče... Glejte, meni osebno to ni važno. niti mi ni važno, a ma v šoli 5tke al 3ke. Saj, tisto kar nas učijo po šolah... Se eni napiflajo, in znajo za oceno. Zato je men bl pomembn intelekt... Mislem, logika, da znaš čist brez kakšnega Newtonovega zakona pa Vegovega logaritma razumet določen problem. Ma, to jest mal težko razložim... :S
|
|
|
|
|
|
|
rony
Pruček

Spol: 
Sporočila: 32

|
a bi mi lohk eden fant neki povedu?? Men je že dolgo en tip ful všeč, sam ima punco.. ampak nista najbolj resna, ker mam feeling, da mal flirta z mano..
Kaj nej nardim? Ker mi je res zlo všeč?  Ker ne vem, a sta s to punco resna al ne..
|
|
|
|
|
tarja
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 23

|
a bi mi lohk eden fant neki povedu?? Men je že dolgo en tip ful všeč, sam ima punco.. ampak nista najbolj resna, ker mam feeling, da mal flirta z mano.. Kaj nej nardim? Ker mi je res zlo všeč?  Ker ne vem, a sta s to punco resna al ne..  Razmisljaj v naprej - ce je sedaj taksno stanje med njima in tem da on flirta s tabo, bo situacija skoraj sigurno enaka ce ga 'ujames' (najsel bo eno za 'flirtat' in te zapustu tko kt trenutno) - si mar zelis tega? 
po izkusnjah je to moj nasvet, da raj malo razmisli v naprej XD.
|
i'm not short, i'm small boned.
|
|
|
*Claudia*
Novinec

Kul meter: -2
Spol: 
Sporočila: 9

|
Ojlaa 
Veste kaj a ne...fantje iščete najprej sexy postavco, notranjost vas ne briga...če je lepa po zunanjosti, nej bi bla tut po notranjosti...tiste ki pa nimajo tako idealne postave so pa "zavržene"!  Zdej vs pa ne štekam...?
|
|
|
|
|
Shooter4
Novinec

Sporočila: 9

|
Ja uni k pravte da postava ni pomembna se po moje motite. Valda je na zacetku pomembno kaksna je punca na zunaj. ce ze tukaj ni tvoj tip pol ne mors nc. Men so vsec punce k so manse od mene to se pravi(pod 1.80) pa ne vem zakaj. Pa zelo mi je vsec ca majo majhen nosek. Pol k jo pa spoznas pa valda da podobno misli k tt pa ni nujno v vseh pogledih valda so lahko ksna nesoglasja se mas kej za pogovarjat. ni mi pa vsec ce je punca nesamozavestna,zivcna,ce jo zanimajo mnenja drugih kaj pravjo na naju,da se ne zna postavt zase.
No to je moje mnenje.
|
Življenje je kratko!!!!!!!!!!!
|
|
|
Miha J
Drugarček

Kul meter: 5
Sporočila: 72
|
Vedno se išče nek kompromis - na obeh straneh. Fant pač išče punco, ki ne bo prezahtevna, ki ga bo razumela, ko mu ne bo za it kam z njo, ki bo po možnosti mela ok postavo ipd. Punce pa iščejo nekoga, ki jim bo stal ob strani, ki bo pač njihov "soul mate". Logično, da mora bit zunanja privlačnost na začetku tista vez, ki vodi dalje v razmerje, ampak niti pod nujno ne moreš sodit samo po zunanjosti - ene punce so strašansko ošabne, kr same mislijo da so lepe.
|
|
|
|
|
gabipetroner
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 31

|
ok jst razumem, da fantje od punc rabijo veliko razumevanja. ni mi pa jasno zakaj eni tipi to tako izkoriščajo? do zdej sm vsakmu tipu dala velik svobode in vse kar spada zraven pa sem še zmer najbolj na***ala!!! jst se ful trudm, da bi tipe razumela ampak kaj ko ste si tko različni, da je to še težje.
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|