|
|
|
|
danijelca
Pruček

Kul meter: -6
Spol: 
Sporočila: 28

|
Kokr sem že napisala sej se ni vredno prepirat zaradi ene skupine al pa govort da so pevci, ki ti grejo na živce p...... Sej vsak ima svoje mnenje in meni gre tudi neka skupina na živce pa ne govorim tko čez njih.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 07.06.2006 ob 12:39 Avtor: danijelca »
|
|
|
|
|
BoRzA
Drugarček

Kul meter: 5
Sporočila: 87
|
Ajej, kakšn je pa tale tip, pa dj tole sploh ni taprav dec 
Drugač pa gre men tale Emo scena resnično ful na k*,ker vsi pojejo kok jim je hudo v življenju,o žalosti, v resnici pa živijo pr svojih starših,jim nič ne manjka.
Aja,pa tele frizure, v smislu teh klovnov al pa Good Charlotte, al pa recimo telih naših Leaf Fat.Pa daj no,mi je še tista Bundesliga frizura iz 80ih bolj ušeč 
|
|
|
|
|
|
|
smrcek
Pruček

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 15

|
Prvic slism za Tokio Hotel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
benjola
Novinec

Kul meter: -5
Spol: 
Sporočila: 2

|
|
|
|
|
|
tokio Hotel girl
Pruček

Kul meter: -2
Spol: 
Sporočila: 12

|
No folk vidte že kr doug cajta je mim ko ste eni govril da bojo kmal razpadl... no in še kr so skup... :*tk da niso muha enodnevnca... 
Uglavnem carji so!!!!
|
|
|
|
|
|
|
tokio Hotel girl
Pruček

Spol: 

|
jao si pametna.... čudn da ne znajo pet po angleško pa bodo izdal album scream.... ki bo, ne boš vrjela v angleščini.... dj se prej usaj mau pozanimi pa pol rajš kj govor oz. piš....
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 
Sporočila: 61

|
Moment, pevec je tip?
|
|
|
|
|
|
|
tokio Hotel girl
Pruček

Spol: 

|
no pol mi pa prosim povej kakšna je moja usoda.... k me res full fulll fulll zanima....a bom pristala v peklu? a se mi bo zmešal????a bom mogoč zarad mene s5 ledena doba? jao.... no prosim odgovor k me res zanima ta TVOJA napoved....
aja ja pa pevec je tip.... pa drugač ženska oblika je pevka....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
Mah mene prav briga kdo to posluša in kdo ne. Trenutno se ne spomnim nobenga komada, tko da grem mal na youtube prečekirat in kasneje podam svoje mnenje... Agnleščina je pa vsekakor napredek, ne glede kako na to pogledam
|
|
|
|
|
tokio Hotel girl
Pruček

Spol: 

|
no usaj en ko ne govri takoj čez njih k mu eni rečejo da niso ql....
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Spol: 

|
ok, zdaj se malo bolj spomnim 
mnja, glasba ni ravno moj stil, sem se pa totalno narežal komentarjem na YouTubeu.
Kot vse kaže večina ljudi al obožuje al pa z dna srca sorvaži ta bend, neverjetno.
|
|
|
|
|
medvedka
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 2

|
pa sej tokio hotel niso grozni oni so prov kul najbolj mi je ušeč ich bin nich ich
|
|
|
|
|
|
|
tokio Hotel girl
Pruček

Spol: