tinkara20
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 11

|
hej
jst bi se rada vpisala na veterinarsko fakulteto... pa me ful zanima kako pa kaj je kej tam gor... ful me zanima kako bo kej omejitev letos... a mogoče kdo koga pozna ku hodi gor... 
hvala vam papa
|
|
|
|
|
moon
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 16
|
Najbrž bo komu prišlo prav....
Na Veterinarsko fakulteto ste sprejeti kot redni študent prvega letnika. Zato vas vabimo k vpisu,
v sredo, 25. julija 2007 ob 9.00 uri (bodite točni!)
na Veterinarski fakulteti, Gerbičeva 60, Ljubljana.
(zberete se v avli pritličja)
S seboj prinesite:
osebni dokument (osebno izkaznico ali potni list),
izvirnik maturitetnega spričevala (skupaj z obvestilom o doseženih točkah),
tri enake fotografije 4x5 cm,
izpolnjen indeks (prilagamo navodila za izpolnjevanje indeksa),
kuverto A5 na katero napišete vaš naslov (potrdila o vpisu, obrazce, … boste prejeli po pošti po formalnem vpisu v Referatu),
obrazce za mesečne vozovnice (za vlak, avtobus, mestni avtobus, dobite jih na železniških in avtobusnih postajah, za mestni avtobus pa v Ljubljani, Celovška 166),
priložen račun (ga vrnemo) in odrezek plačane položnice 27,16 EUR za vpisnino (pri plačilu na banki ali pošti na položnico vpišite svoje podatke),
izpolnjeno prijavo za nezgodno zavarovanje (obrazec je priložen) ali izpolnjeno izjavo, da ste že zavarovani drugje.
Kandidati, ki so srednjo šolo končali že lani ali prej, morajo ob vpisu predložiti dokazilo o svojem statusu od zaključka srednje šole do vpisa na našo fakulteto, in sicer:
izpisnico, če so študirali na kateri drugi višji ali visoki šoli, ali
delovno knjižico, če so bili zaposleni.
OPOZORILO! Kandidat, ki je že izkoristil zakonsko pravico do enkratnega ponavljanja oziroma spremembe študijskega programa, se ne more ponovno vpisati v 1. letnik.
V kolikor k vpisu ne boste prišli na dogovorjeni datum bomo smatrali, da ne kandidirate več za vpis na Veterinarsko fakulteto!
Prodekan za študijske in študentske zadeve Prof. dr. Vojteh Cestnik
Dekan Prof. dr. Milan Pogačnik
(http://www.vf.uni-lj.si/veterina/index.htm)
|
|
|
|
|
moon
Pruček

|
Če imamo že svojo temo jo pa lahko tudi uporabljamo, ane? 
Tara, kolikor sem jaz razumela na vpisu gre za nekaj podobnega kot varstvo pri delu. Tako da nič bat. Jaz sem le izgubila gradivo, ki smo ga dobili na vpisu zato bi te lepo prosila (ali koga drugega z veterine), če bi mi lahko skopirala pa poslala ko boš dobila. Seveda plačam.
lp
|
|
|
|
|
|
|
moon
Pruček

|
O, hvala! Te povabim na "kavo" ob prvi priložnosti 
qeethea@yahoo.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mikena
Pruček

|
ma pomoje je ob 9 v klinični predavalnici... kaj mogoče veste če urnike dobimo v ponedeljek al so že kje na neti?
|
|
|
|
|
moon
Pruček

|
Urniki so že na strani fakultete. A kdo ve, kako nas bodo razdelili v skupine? Po abecedi?
Po moje je tudi zadnje obvestilo (klinična predavalnica) tapravo.
lp
|
|
|
|
|
mishulja
Drugarček

Kul meter: 4
Sporočila: 57

|
verjetno kar po abecedi. kakšen urnik!!
|
|
|
|
|
|
|
mikena
Pruček

|
ma kje si ti najdu urnik?
|
|
|
|
|
mikena
Pruček

|
bi bla fulll vesela če bi mi lahk povedu stran
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mikena
Pruček

|
fulll ste zlati fulll hvala vsem
|
|
|
|
|
|
|
mishulja
Drugarček

Kul meter: 4
Sporočila: 57

|
z enko se tja pride. lah greš tut s šestko, sam boš mogla še malo pešačiti... ja glede skupin; če niste opazl je samo pri anatomiji pa kemiji po šest skupin, tako, da npr. pri biofiziki sta samo dve...
|
|
|
|
|
mikena
Pruček

|
ej mishulja ti si pa fulll pametna:) ej na to sploh nisem pomisnla..
|
|
|
|
|
Pudnig
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 3

|
Hey, js sm 4. letnik in glede na to kerga smo dons je mal kriza ker še zmer ne vem na ker fax bi šla. Najbl me bleče na veterino.
in me pač zanima kako je gor. A je tko kokr ste si predstavlal. Preprost me zanima kako zgledajo predavanja, vaje in ostalo. Najlepša hvala
|
|
|
|
|
|
|
*vet*
Novinec

Sporočila: 1
|
samo en nasvet: Če niste pripravljeni preživeti za knjigo vsaj 5ur dnevno....potem se ne vpišite na vf.
Če pa vas veseli študij, ne boste imeli problemov s sedenjam in posledično ne s študijem
Je pa tako...Ko se boste pogovarjali z nekdanjimi sošolci(in boste na vf-ju) ne boste imeli toliko časa, kot ga imajo drugi...(predavanja, vaje, učenje)... Je pa tudi dobra stran... Na tem faksu imamo tokliko organiziranih veterinaskih žurov(v času, ko se ni potrebno učiti seveda), in ozračje na faksu je suuper!!!!
|
|
|
|
|
|
|
HardFetish
Novinec

Sporočila: 3
|
Kako se vam je vceraj zdelo na informativnem dnevu? Sem slisal, da je bilo dolgo predavanje v klinicni predavalnici 
Kakorkoli ze, obseznost snovi se drasticno poveca. Recimo prvi kolokvij pri anatomiji - Kosti. Prepoznati doloceno kost (od tistih velikih do najmanjsih sezamoidnih), na njej poimenovati vse grbavine, grbice, crte, nagubane ploskve, crvse, nadcvrse (cuden izraz)... seveda tudi vedeti, kateri zivali pripada in na kateri strani telesa...
Glede vaj je tako... so obsezne, vendar so zanimive. cas hitro mine 
Bodoci bruci, za kakrsnekoli informacije, me kontaktirajte. Ce ne prej, zacetek oktobra, da vam predam celotne zapiske na dvd-jih in slikovno gradivo za anatomijo, histologijo...
|
|
|
|
|