Pudnig
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 3

|
Ja, to smo bla čist navdušena, k so nm ttm v anatomski secirnci (poleg kužeta pa konja v formalinu) razlagal kok ful dobr skrbite za use te zapiske! Res, prov ful sm bla presenečena kok se pomatrate s tem pa kok velik nrdite za bodoče generacije. če bo sreča+zannje...se vidmo nasledn let
|
|
|
|
|
14blaz
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 2

|
živjo vsi skupej. če bo sreča, pa če naredim maturo pridem jesen na VF jeej
zanima me če poznate koga (ali pa ste to vi) k bi imel kakšne zapiske, literaturo za 1 letnik na faksu?pa če je možno odkupt si sposodt...
lp blaz
|
|
|
|
|
moon
Pruček

Sporočila: 16
|
Hej!
Če še rabiš zapiske mi pošlji mejl... qeethea@yahoo.com
pa najbrž bova sošolca, ah ja... eni smo mal zabluzili 
lp in lepe počitnice
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 102

|
jst tud poznam eno vašo sošolko, veterinarji
|
|
|
|
|
HardFetish
Novinec

|
Ste sprejeti? Se vidimo na vpisu.
Katero sosolko?
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
eno fajn punco, mojo prijateljico boste že videl
|
|
|
|
|
HardFetish
Novinec

|
Aha, to govoris za bodoci prvi letnik, kajne?
|
|
|
|
|
Fifika
Tretarček

|
Da
|
|
|
|
|
katt
Pruček

Sporočila: 11
|
sprejeti me pa zanima kaj si bote kej za izbirne predmete zbral? js se nekak ne morem odločit.. pa ne vem če sm prav razbrala... v prvem semestru so 4 izbirni možni v drugem pa sam 2? al se u poletnem sam še 2 zravn dodata, torej da bi blo 6 možnih?
|
|
|
|
|
14blaz
Novinec

|
tut men niso glih jasni izbirni predmeti. jes sm napisov športno vzgojo potem pomladi pa terminologijo. 
kaj pa ostali? kako vam je bilo všeč na vpisu?
lep pozdrav
|
|
|
|
|
mamanja
Novinec

|
jst sm si zbrala pa angleški jezik pa isto terminologija, k ti še kako pride prou na takmu faksu...Upamo da nm bo šlo..glede na to kakšne čenče okol krožjo o tem faksu se je kr mau za bat...
|
|
|
|
|
mishulja
Drugarček

Kul meter: 4
Sporočila: 57

|
Hej!
Sej vas nočem strašit, ampak s terminologijo ima veliko študentov probleme... Naj vam povem, da je to navadna latinščina 
Lp
|
|
|
|
|
nindza
Novinec

Sporočila: 1
|
Uf, kaj bi dala da bi bila na vašem mestu..Moram pa počakat še 1 leto in naredit maturo  Pol se pa vidmo, če bo šlo vse po sreči
|
|
|
|
|
katt
Pruček

Sporočila: 11
|
js sm napisala za zimski računalniško informiranje, za poletnega pa terminologijo. zdej so mi pa poslal da nas je za informiranje sam 6 in se bom verjetno na angleščino prestavla
|
|
|
|
|
beth
Novinec

Sporočila: 1
|
Kje ste sošolciiii???
|