h3rich
Pruček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 27

|
Ok jst osebno mam rajši prenosni računalnik, kot pa PC! To bo verjetno zato, ker ga dosti za šolo uporabljam, pa tudi nasploh imam rad računalnik zraven sebe!!!
Zanima me, če ima še kdo prenosni računalnik, ter če vam ga dovolijo uporabljat v šoli!!!
nam v Postojni ga ne!!!
LP hvala za odgovore!
aja! moj računalnik je tuki na sliki! <----------------------------
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
ne, jz kr lepo ostajam pr mojmu pcju.. ko sm zadnjič delala z laptopom me je še dva dni svinjsko bolela glava (res, da sm gledala vanj 8 ur nonstop, ampak tko pač je pr men.. zato mam raj pc in kvalitetn lcd)
|
|
|
|
|
premalopameten
Pruček

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 22

|
Prenosnik je dober za takšne ljudi, ki veliko potujejo pa za kake poslovneže za ostale je pa po mojem PC kr dober. So zaenkrat bolj zanesljivi pa dost cenejši.
|
|
|
|
|
|
|
Doc
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 3

|
Ja no, jst si bom letos omislu laptopa.....grem v Kanado tak da bo vse kul k bo cenej Zaenkrat kolebam med Toshibo pa Sonyjevim VAIO-m Kak je pa na faksu s laptopi?
|
|
|
|
|
|
|
protin
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 2
|
na vegovi se ga lohk uporabla
|
|
|
|
|
Triad
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 61

|
Ravno med izpiti ga najbrž ne moreš uporabljat (razen pri kakšnih izjemah), drugače pa mislim da ni težav glede uporabe prenosnikov na faksih.
Spomnim se še časov, ko sem pri testu matematike imel namesto kalkulatorja dlančnik in profesorica ni opazila razlike...
|
|
|
|
|
vidzs
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 2
|
sam ker pc je slab prenosnik ma pa mal placa sam men je bulš pc k na prenosnika igrce težku delajo
|
|
|
|
|