Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Gimnazija - kako in kaj (Število ogledov: 3105 )
|
|
|
|
|
|
|
misssunshine
Tretarček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 133
|
funny girl u prvem letniku se ne obravnava slovenija ampak svet na splošno to je obča geografija ki je pol tut sestavni del mature če jo vzameš!!!
|
|
|
|
|
|
|
beyb
Maturant

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 253

|
Men se zdi pa da slovenščina res ni težka in sploh se mi ne zdi, da bi bilo veliko snovi? matematika v prvem letniku je pa res bolj na izi.  Kot sm že povedaLa..je zLo pomembna foksova razLaga.. npr: mi pr mati skor nč ne deLamo, oz. noben ne sLedi..in zard tega jih ma veLik šut.. Lep primer je naš zadnji test..od 25 k jih je šlo pisat je bLo 21 šutov  SLova ni težka, ker je piflanje..ampak snovi so pa res grozne in tega ne morš zanikat.. Pa kaj mene briga kaj so bral 4.st.pr.nš.štetje..sorry sam..tko pač je..  Mislm, da matematika v prvem letniku tudi, če imaš slabo razlago ne more biti kakšen večji problem, ker je kot si že ti tudi rekla samo neka nadgradnja osnnovne. Jaz, ko zdaj pogledam kakšen test iz prvega letnika se kar smejat začnem, sploh ne morem verjet, da smo tolk uizi test kdaj pisali. 
Pri slovi sem mislila na slovnico...recimo pisna matura letos slovnica...se nisem učila, vse rešila. Tako, da to ni težko, književnost je pa pač piflanje, ja saj je pri večini predmetov nekaj razumevanja in nekaj piflanja.
|
*let us enjoy our love as long as we may
|
|
|
Fifika
Tretarček

Kul meter: 3
Sporočila: 102

|
Ma če delaš sporti pa če se res učiš zbrano in sodeluješ, gre komot. Prej sm se skoz neki pritožvala, ker sem kao garala za pravdober uspeh, če pa zdej gledam za nazaj, pa sploh nism, sam sm bila pač lena in sm med učenjem počela vse drugo kot se učila. OK, sej sm se učila, sam ne tok kot bi se lahko, če bi se še malo potrudla.
Letos sm sprobala bolj sprotno delo in sm bla odlična. Tolk o tem. Sam kaj, ko šele na koncu gimnazije to vidiš.
Drugač sm pa na Ledini.
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|