Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Plonkanje (Število ogledov: 5355 )
|
|
|
jančula
Novinec

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 9

|
jaz pa ne plonkam ker... 1.ne znam 2.me je preveč strah da bi me dobili(pa ne zaradi hakla ampak zaradi tega ker te pol profesor dobi na piko... )
jaz rajši naredim tako: 1.malo si pogledam 2.malo po občutku 3.malo pa ti sosolci prišepnejo in to je to
|
|
|
|
|
miLek
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 1
|
Amm, nikol ne menjate testov da imajo v vrsti vsi enake?
|
|
|
|
|
|
|
Chiara
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 36

|
joooo to smo mi skos pr latinščini delal...da k je konte ženska razdelila prvi vrsti p pač rekla nej jih pošlejo nazaj, so jih tko lepo "poslal" in mi smo si jih tko "pošten" razdell, da je pol mela cela vrsta A al p cela vrsta B...in pol je ubistvu prepisovanje od soseda olajšano za kakih 300%.... drgač j fajn tut da se zmenš s sosedm pa ma en tako veeelko radirko ane...uno k ma ovitk in pol pač napišeš gor nvem, recmo 3a in zakašlaš in on ve da more "rabit" radirko pa jo uzame p gor napiše razultat od naloge 3a...in pol on napiše kva rab in ti uzameš...in se lepo gresta pinkponk aja pa veste kaj foxi (saj pr nas ) niiikool ne pogledajo?? HLAČ! jz mam za usak tadrug test ene in iste kavbojke in to ene čis hipi, use strgane in popisane in med use tiste rožce in srčke in nevemkajšeuse je na teh hlačah, se da neverjetno dobr skrit kšne deklinacije, formule, letnce.... aja p če se vam da - če je kej mejhnga, si loh napišeš na nohte...sliš se *****nsko, sej vem sam č maš dobr kuli p če ne rabš velik placa, se obnese  najbl ponesrečen poskus plonkanja mi je p biu ko sm pojedla plonkec ker ga je foxa vidla in j šla prot men d bi mi ga uzela in sm pač mogla hitr neki nardit...
|
I aM WallKiNg oN SuNsHinE.....;)
|
|
|
|
|
nooviiii
Novinec

Sporočila: 1
|
vidim da ste sami amaterčki glede plonkanja!  Glede na to da je tehnologija že ker dobro razvita bi od vas pričakoval malo več ustvarjalosti te stare metode(listki pisanje na pod teste,...itd)so že preveč opazne in zguljene!pa še dobijo te lahko!
spoznajte novi sistem ponkanja  ste kdaj pomislili da se da plonkat preko minikamere pa mikrofončka ki sta tako mala da ju prfoks sploh ne opazi???  ta metoda je bolj sigurna pa še ziher je da bo ocena vredu 
pomankljivost je le ta da to nekaj stane!a kaj je ta denar v primerjavi s tem da narediš šolo 100% 
samo da se plonka
|
|
|
|
|
Lakers
Novinec

Sporočila: 7
|
Jst mam čist simpl. Na kompu na mejhno pisavo napišm izrežem in dam selotejp okol, da se ne sliš. Pol se pa pač ublečem w pulover z srednjimi žepi in lepo z eno reko zakrijm obraz ( oči ) z drugo dam vn in berem. Al pa si napišm pod rokav in dam gor velko uro, da se vid, da gledam na ''uro''
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|