Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Backinfo glede računanja točk za vpis na faks (Število ogledov: 3406 )
|
|
|
alanis
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 6
|
sej js sm ti enkrat ze mail glede tega poslala ane? no, bom ponovila predloge  pac razsiritev programcka kar se tice moznosti Delez mature/uspeha. ma res vecina faksov to, ampak bi blo kul se prilagodit se ostalim, k se spomnm kok mi je moril tist na roke racunat pa prepisvat cifre iz une razpredelnce.. k sm mela kljuc 40% matura, 30% ocena u 3.in 4. letniku pr ang, 20% ang matura, 10% splosni uspeh. posamezniku zelo prijazen kljuc kar se tice koncne visine tock, sam vseen nadlezen za izracunat..  lep pozdrav vsem pridnim delavcem dijaski.net 
|
|
|
|
|
bac3k
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 53
|
Zivjo 
Res je, smo dobili mail, ki si ga poslala, in imamo v mislih zadevo. 
Omenjena skriptica za racunanje tock je zaenkrat nek prototip, ki omogoca izracun za fakse, ki imajo sistem 60:40, ker je pac taksnih faksov vecina in pa, ce smo iskreni, ker je taksna skriptica razmeroma enostavna.
Ker pa vse tezi k temu da se cimbolj komplicira, so tudi doloceni faksi (ala pravni faks, medicina..), pogruntali sistem, ki zadevo posteno zakomplicira.
Mi (pridni delavci : imamo namen stvarco razvijati do stopnje, ko ne bo obstajal noben taksen x(x = element mnozice vseh slovenskih dijakov), ki bi lahko rekel da ne more izracunati tock za svojo izbrano fakulteto.
|
..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
alanis
Novinec

|
ja ma verjetno se folku ne da morit za to.. mislm, sej je nadlezno racunat na roke, sam nau pa clovk reku naredte mi skriptico za moj faks, k loh medtem k caka, da vi to nardite, 10× to sam zracuna (ne da ste vi pocasni al kej, sam to je verjetno dolgotrajn proces) zdej, ce mas ti kje ta razpis, pa ce se ti da razlozit kk morm to zapisat, komot prevzamem del odgovornosti. vse ne vem ce bi se mi dalo (nimam lih filinga kok razlicnih moznosti je)..  btw, kaj je pol s tisto zadevo k sm takrat pomagala? ful bi rada enkrat vidla nekej kar je nastalo z MOJO pomocjo (pa ceprou s cis malo le-te) pa se ena slightly off topic, vi dijaski.netovci, ki ste ze razporejeni po faksih, kako se vam kej zdi so far? ste sami frijevci ratal, al ste sli se kam drgam? pa ce je kaoticno mesanje topicov nezazeljeno, lahko odprem/odprete novega.. sam zanima me pac 
lp!
|
|
|
|
|
alanis
Novinec

|
pa se to, ne obupavaj! kar delas/delate z dijaski.netom je ful prijazno do dijakov in predvsem uporabno. vecina lenuhov med katere se pristevam vas verjetno casti kot bogove in ob mnogih prilikah izraza neizmerno sreco kar se tice vase eksistence, ko zadnji dan pred testom ali rokom za oddajo neke pi**arije najdejo to zadevo tukej gor in se jim odvali kamen od srca.  spoznavam ful dijakov (ne iz bezigrada), za katere je dijaski.net nekdanja solajenora.org na kvadrat. in morm rec da sm takrat prov prekleto ponosna da nekatere izmed vas poznam  lol, ker peptalk.  but i meant every single word of it.  in ****, to je prvi forum na katermu sm se prov razpisala. forumi sploh niso tok slaba stvar!
|
|
|
|
|
incognito
Administrator

Kul meter: 14
Spol: 
Sporočila: 190

|
takole, ne bomo rekli da zelimo zavirati pisanje folka, samo vseeno, naj bi se posti vsaj okvirno drzali teme. glede tvoje pomoci, verjemi da je zadeva sedaj #1 projekt, na katerem se (bo) dela(lo). Do sedaj je bil bolj aktualen forum, ker je bil interese s strani obiskovalcev vecji.
Drugace pa, glede razlicnih moznosti, treba je iti razpisu, pa pogledati pogoje vpisa ze programe, torej, kako se racunajo tocke (kaj steje, 10% to, 60%to , ...). potem pa samo napisati vse te razlicne kombinacije nekam in jih mailati, oz. nalimati sem. the rest is up to us.
|
Think before you think!
|
|
|
Hellspawn
Pruček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 41
|
zakaj je 25 tock maksimalno in ne 34?
|
|
|
|
|
incognito
Administrator

Kul meter: 14
Spol: 
Sporočila: 190

|
Kot je meni znano, zadeva funkcionira do 34 točk na maturitetnem delu, torej to je prvi del, kjer izbereš maturitetne ocene. Piseš lahko maximalno 3 predmete 8 (torej na višjem nivoju, = 24) in 2 s 5 točkami (na osnovnem nivoju, =10), kar skupaj znese 34 točk na maturi?
Mislim, ne vem kaj te bega ...
Če je pa zadeva tako nejasno narejena, pa let us know, da bomo bolj user-friendly naredili ... mogoče kakšna ideja kako ... Argumentirana kritika (+ ali -) zaželjena.
LP, r
|
Think before you think!
|
|
|
Hellspawn
Pruček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 41
|
mea culpa mal sem bil zmeden ja nisem vedu da za advance level lahko dobis 8 tock
|
|
|
|
|
Windir
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 30
|
lahko bi nardil še za visokošolsko
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
Tudi to je v načrtu.
|
|
|
|
|
|
|
pk705
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 1
|
A lahko nekdo prosim razjasne sistem ocenjevanja (ocene do 8, ipd.).
Ali je na voljo enacba po kateri kalkulira tocke?
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|