Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

party-zan.com
party-zan.com

Kiberpipa
Kiberpipa

mojucitelj.net
mojucitelj.net

Pikslar
Pikslar

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Naprej na faks Backinfo glede računanja točk za vpis na faks
Stran: [1] Natisni
Avtor Tema: Backinfo glede računanja točk za vpis na faks  (Število ogledov: 3542 )
incognito
Administrator

Kul meter: 14
Spol: Moški
Sporočila: 190

Poslano: 08.10.2004 ob 10:04 Odgovori

Alo alo,

zanima me, za vse tiste, ki ste ga že uporabljali, oz. za tiste, ki ga še niste (http://www.dijaski.net/?stran=izracun_tock) kako se vam zdi, oziroma če kaj manjka, bi kaj dodali ... ?
LP
« Zadnjič spremenjeno: 08.10.2004 ob 10:05 Avtor: onliner »

Think before you think!
alanis
Novinec
*

Kul meter: 1
Sporočila: 6

Poslano: 16.10.2004 ob 10:31 Odgovori

sej js sm ti enkrat ze mail glede tega poslala ane? no, bom ponovila predloge  Embarrassed
pac razsiritev programcka kar se tice moznosti Delez mature/uspeha. ma res vecina faksov to, ampak bi blo kul se prilagodit se ostalim, k se spomnm kok mi je moril tist na roke racunat pa prepisvat cifre iz une razpredelnce.. k sm mela kljuc 40% matura, 30% ocena u 3.in 4. letniku pr ang, 20% ang matura, 10% splosni uspeh. posamezniku zelo prijazen kljuc kar se tice koncne visine tock, sam vseen nadlezen za izracunat..   Roll Eyes
lep pozdrav vsem pridnim delavcem dijaski.net  Wink
bac3k
Drugarček
**

Kul meter: 11
Sporočila: 53

Poslano: 16.10.2004 ob 11:11 Odgovori

Zivjo  Smiley

Res je, smo dobili mail, ki si ga poslala, in imamo v mislih zadevo.  Smiley

Omenjena skriptica za racunanje tock je zaenkrat nek prototip, ki omogoca izracun za fakse, ki imajo sistem 60:40, ker je pac taksnih faksov vecina in pa, ce smo iskreni, ker je taksna skriptica razmeroma enostavna.

Ker pa vse tezi k temu da se cimbolj komplicira, so tudi doloceni faksi (ala pravni faks, medicina..), pogruntali sistem, ki zadevo posteno zakomplicira.

Mi (pridni delavci : imamo namen stvarco razvijati do stopnje, ko ne bo obstajal noben taksen x(x = element mnozice vseh slovenskih dijakov), ki bi lahko rekel da ne more izracunati tock za svojo izbrano fakulteto.

Undecided

..
incognito
Administrator

Poslano: 18.10.2004 ob 18:11 Odgovori

Glede tegale ne, bi bilo res kulTM, ce bi se nekdo spravil in prebral najnovejsi razpis, ter izpisal vse kombinacije, ki jih zahtevajo vsi razlicni VS zavodi. ce bi bilo enkrat to lepo sistematicno narejeno, se pravi, FAKS; PROGRAM; ZAHTEVE; mislim, da bi tudi dopolnitve bile kaj kmalu. Se mogoce kdo prostovoljno javi ?  Smiley

Think before you think!
kure
Drugarček
**

Kul meter: 5
Sporočila: 59

Poslano: 18.10.2004 ob 19:10 Odgovori

Ah ja sam tega je dost, mislm ni spet tolk, sam je zamudno delo:)

lp

Kure

P.S.: Sam je pa fajn, da nau kdo reku da sm tako negativno usmerjen in da vam se tiste k bi to hotl narest, zavajam:)

Pride kmal:)
incognito
Administrator

Poslano: 18.10.2004 ob 19:18 Odgovori

Toliko veliko pa spet ni, rabili bi samo vse različne načine vpisa, ki jih ponujajo fakultete, that's it. Ti si pa itak še hujši demoralizer kot pa so pa bili v Švejku.  Cheesy

Sicer pa, če kdo pogreša svoj program (način izračuna) naj napiše semle. Vsaj to ... ali pa je tudi to preveč?

Ni pointa da se sploh delajo stvari, ki snovalcem vzamejo precej časa, če jih potem nihče ne bo koristil.

Think before you think!
kure
Drugarček
**

Kul meter: 5
Sporočila: 59

Poslano: 18.10.2004 ob 21:14 Odgovori

Ah ja ne vem no, sicer mas prav, sam glede nato da ni veliko studentov na tem forumu, bo tezko kdo vedu kakksn je njihov tockovni sistem. Tud 4. letniki ne vejo vsi natancno kako se tockujejo tocke.

lp

Kure

P.S.: O temle Švejku pa ne bi zdj:)

Pride kmal:)
incognito
Administrator

Poslano: 18.10.2004 ob 23:02 Odgovori

kaj ima to veze s studenti? to ima veze izkljucno z vsemi srednjesolci in gimnazijci, ki se bodo nekoc vpisali na VS ?

in mislim, da vsak cigar faks ima omejitev, bo z veseljem preveril koliko tock ima. no, mogoce tudi ne, ce je zadeva tako neuporabna, jo lahko kar ukinemo.

Think before you think!
alanis
Novinec
*

Poslano: 18.10.2004 ob 23:51 Odgovori

ja ma verjetno se folku ne da morit za to.. mislm, sej je nadlezno racunat na roke, sam nau pa clovk reku naredte mi skriptico za moj faks, k loh medtem k caka, da vi to nardite, 10× to sam zracuna (ne da ste vi pocasni al kej, sam to je verjetno dolgotrajn proces)  Zacuden zdej, ce mas ti kje ta razpis, pa ce se ti da razlozit kk morm to zapisat, komot prevzamem del odgovornosti. vse ne vem ce bi se mi dalo (nimam lih filinga kok razlicnih moznosti je).. Undecided
btw, kaj je pol s tisto zadevo k sm takrat pomagala?  Embarrassed ful bi rada enkrat vidla nekej kar je nastalo z MOJO pomocjo (pa ceprou s cis malo le-te)  Embarrassed
pa se ena slightly off topic, vi dijaski.netovci, ki ste ze razporejeni po faksih, kako se vam kej zdi so far? ste sami frijevci ratal, al ste sli se kam drgam? pa ce je kaoticno mesanje topicov nezazeljeno, lahko odprem/odprete novega.. sam zanima me pac  Wink

lp!  Smiley Smiley Smiley Smiley Smiley
alanis
Novinec
*

Poslano: 18.10.2004 ob 23:59 Odgovori

pa se to, ne obupavaj!  Wink kar delas/delate z dijaski.netom je ful prijazno do dijakov in predvsem uporabno. vecina lenuhov med katere se pristevam vas verjetno casti kot bogove in ob mnogih prilikah izraza neizmerno sreco kar se tice vase eksistence, ko zadnji dan pred testom ali rokom za oddajo neke pi**arije najdejo to zadevo tukej gor in se jim odvali kamen od srca.  Embarrassed
spoznavam ful dijakov (ne iz bezigrada), za katere je dijaski.net nekdanja solajenora.org na kvadrat. in morm rec da sm takrat prov prekleto ponosna da nekatere izmed vas poznam  Embarrassed Embarrassed Embarrassed
lol, ker peptalk.  Roll Eyes
but i meant every single word of it.  Smiley
in ****, to je prvi forum na katermu sm se prov razpisala. forumi sploh niso tok slaba stvar!  Grin
incognito
Administrator

Poslano: 19.10.2004 ob 08:28 Odgovori

takole, ne bomo rekli da zelimo zavirati pisanje folka, samo vseeno, naj bi se posti vsaj okvirno drzali teme. glede tvoje pomoci, verjemi da je zadeva sedaj #1 projekt, na katerem se (bo) dela(lo). Do sedaj je bil bolj aktualen forum, ker je bil interese s strani obiskovalcev vecji.

Drugace pa, glede razlicnih moznosti, treba je iti razpisu, pa pogledati pogoje vpisa ze programe, torej, kako se racunajo tocke  (kaj steje, 10% to, 60%to , ...). potem pa samo napisati vse te razlicne kombinacije nekam in jih mailati, oz. nalimati sem.  the rest is up to us.  Smiley

Think before you think!
Hellspawn
Pruček
*

Kul meter: 8
Sporočila: 41

Poslano: 26.11.2004 ob 16:29 Odgovori

zakaj je 25 tock maksimalno in ne 34?
incognito
Administrator

Poslano: 26.11.2004 ob 18:42 Odgovori

Kot je meni znano, zadeva funkcionira do 34 točk na maturitetnem delu, torej to je prvi del, kjer izbereš maturitetne ocene. Piseš lahko maximalno 3 predmete 8 (torej na višjem nivoju, = 24) in 2 s 5 točkami (na osnovnem nivoju, =10), kar skupaj znese 34 točk na maturi?

Mislim, ne vem kaj te bega ...

Če je pa zadeva tako nejasno narejena, pa let us know, da bomo bolj user-friendly naredili ... mogoče kakšna ideja kako ... Argumentirana kritika (+ ali -) zaželjena.

LP, r

Think before you think!
Hellspawn
Pruček
*

Kul meter: 8
Sporočila: 41

Poslano: 26.11.2004 ob 23:19 Odgovori

mea culpa
mal sem bil zmeden ja Tongue nisem vedu da za advance level lahko dobis 8 tock Tongue
Windir
Pruček
*

Kul meter: 0
Sporočila: 30

Poslano: 18.08.2007 ob 19:02 Odgovori

lahko bi nardil še za visokošolsko Smiley
Hundey
Moderator

Kul meter: 37
Sporočila: 607

Poslano: 18.08.2007 ob 23:31 Odgovori

Tudi to je v načrtu.  Smiley
MetalGirl
Pruček
*

Sporočila: 15

Poslano: 19.02.2008 ob 14:01 Odgovori

glede tega izračuna točk mam sam eno vprašanje in sicer jaz mam v namenu iz na vsš predšolska vzgoja in to s poklicno maturo...zdj pa če grem ke in želim izračunat točke, zakaj mam tm 5 predmetov iz mature za vpisat? namreč jst bom mela maturo iz soovenščine in matematike ter pedagogike ter zagovora praktičnega dela + uspeh 3,4 letnik, zakaj je pa tam še angleščina zraven? :Wnevem men to neki ne štima, ker če tm angleščino pustim primiru, mi pol zbije točke, ker upošteva kot da sem ga naredila s 2 Zacuden Zacuden Zacuden ???mi lohka to ker razloži? Wink

Življenje ni lahko za nikogar, a kaj potem? ohraniti moramo vztrajnost in zaupanje vase, verjeti mojamo da smo za nekaj nadarjeni in to uresničiti za vsako ceno;D LJADA VS MAM:****
pk705
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 1

Poslano: 18.11.2008 ob 00:28 Odgovori

A lahko nekdo prosim razjasne sistem ocenjevanja (ocene do 8, ipd.).

Ali je na voljo enacba po kateri kalkulira tocke?
Stran: [1] Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X