|
|
|
|
|
|
|
|
maruschka
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 10

|
gre kdo smer slovenski jezik dvopredmetni na filo?.....  js sm dala slovenščino na 2. mesto? kaj maš pa zraven? jst mam francoščino hey! mene neki zanima...a maš francoščino na maturi, ko si jo vpisala za študij? oz. tud če si jo mela v 3. pa 4. letniku?
|
|
|
|
|
floydka_
Drugarček

Kul meter: 4
Spol: 
Sporočila: 58
|
hey.. gre kdo na etnologijo in kulturno antropologijo?? al pa ce je kdo ze upisan...ma me zanima, glede na to, da sm se na blef tm upisala... :SS
floydka- sva že dve, sam na srečo sm dala to na 3. mesto. upam d ne bom sprejeta tja.k to ne bo dobr. sj je gotov zanimiv , sam pomoje ne zame  oh, mamo že zej omejitve, tko d u tretem roku boš težko pršla not...tko d se ni za sekirast.. mene zej sekira če bum sprejeta :S
|
barcelona-how can i forget
|
|
|
pattys
Drugarček

Kul meter: -1
Sporočila: 76
|
Hm, pomoje nevem ce bo dosti omejitve glede na to da je vpis prejsnja leta bil visji kot letos.. Sprejeti bojo pa samo tisti, ki so napisali na prvo mesto.. Tud jst sm se upisala tja tko da uuuuuupam da bom sprejeta!
|
|
|
|
|
|
|
pattys
Drugarček

Kul meter: -1
Sporočila: 76
|
Meni niti lej.. sam treba je.. skrbi me malck matematika, upam da jo bom zadnjic v zivljenju mela Ej a mislis da bo precej omejitve na faksu (antropologiji) letos?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CSI-freak
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 6

|
cau......a gre kdo andragogiko???
|
Just do it...
|
|
|
flyklipu
Novinec

Sporočila: 3
|
ja jaz tuhtam ali naj se vpišem 2. rok-izredno....sam,ali veš kaj o tej smeri...al je težka oziroma karkoli? lp
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
flyklipu
Novinec

|
ej cao CSI-freak...s kje pa si ti & imaš že cimro za v ljubljani?
papa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
willow
Pruček

Sporočila: 33
|
je kdo tle z romanistike?
|
|
|
|
|
žirafa
Novinec

Spol: 

|
Kaj gre kdo slovenski jezik s književnostjo-enopredmetno v mb? da mogoče malo spoznam, možne bodoče sošolke/ce.
|
|
|
|
|
|
|