Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Filozofska fakulteta (Število ogledov: 5456 )
|
yolly
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 28
|
A kdo ve kdaj dobimo na filozofski v lj indekse? Poslali so nam vabilo za slovesno podelitev indeksov 1. oktobra v križankah, na njihovi spletni strani pa je seznam razdeljevanja indeksov za 2. in 3. 10. Ali je torej sploh potrebno priti prvega ali si lahko še malo podaljšamo počitnice ?
|
|
|
|
|
abcd008
Pruček

Sporočila: 16
|
jaz grem na slovenščino enopredmetni študij v mb
Bog ti pomagaj  Jaz sem letos po dveh letih prepisala; pri takem študiju in pri takih profesorjih ne moreš ostat normalen, imo. Upam, da imaš dobre živce, in da ti je slovenski jezik RES pri srcu, in da ti je seciranje pesmi ko da seciraš mrtvo žabo všečen sistem analize umetniškega dela. Nočem te de-motivirat, brez zamere... ampak jaz sama bi si želela, da bi me nekdo pred dvema letoma vzel v roke in mi povedal naj bežim koliko me noge nesejo in vpišem nekaj drugega. Take so pač moje izkušnje. Sicer pa... enim je všeč  Tistim, ki res obožujejo slovenščino in se jim da v nulo piflat miljon nekih detaljev. Kakorkoli že: vso srečo. zdaj si me pa res malo prestrašla sej bom vidla kak bo, je pa res da sem že od marsikoga slišala, da so profesorji katastrofa ja, sej če mi pač ne bo všeč se bom pa prepisala , na kateri študij si se pa ti zdaj preusmerla?
|
|
|
|
|
embri0
Novinec

Sporočila: 5
|
Na FNM, ekologija z naravovarstvom... nekaj, kar sem od zmeraj želela, pa tega prej še ni bilo 
Kakorkoli že - želim ti obilo sreče in vztrajnosti
|
|
|
|
|
abcd008
Pruček

Sporočila: 16
|
hvala enako 
|
|
|
|
|
sredšol
Pruček

Kul meter: 3
Sporočila: 18
|
vso srečo tudi z moje strani, z enim opozorilom...... ko se enkrat prepišeš na drug faks, si že izkoristil bonus, ki ti pripada. To pomeni, da se ne moreš več prepisovat in tudi ne ponavljat letnika v rednem študiju. Seveda lahko pa greš na izredni študij. (je treba plačat). Le pamet v roke.Srečno!
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|