Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Katero gimnazijo priporočate? (Število ogledov: 1729 )
|
Pomaranca
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 7

|
No jst sm to temo odprla kr nevem kam naj se vpišem po končani oš, pa me zanima če je tuki kdo k bi mi lahko kj več o posameznih gimnazijah povedu. Pa prosm raspište se Aja, pa če prosm pripišete še to, kaki kaki so pogoji za vpis.
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 23.05.2007 ob 12:00 Avtor: Hundey »
|
|
|
|
|
rozhica
Pruček

Kul meter: 3
Sporočila: 17
|
A lahko jz, a lahko jz? Ne, sej ne, jz ti lahko sam povem s svojega zornega kota in ne objektivno. Jz hodm na Poljane, še teh borih par dni, tako da ti lahko pohvalim to, ker mi je res fino in mi ni blo čist nikol razn prvi dan žal da sm se vpisala sem. Okej, razen zdele zadn mesec, ampak to mi je žal nasploh za gimnazijo ker ne maram mature. Res je sicer, da zadnje leto Poljane neki preplavlja zadnji modni krik (stil življenja no, okej, če že moram), namreč emo scena, ampak tako pač je, čas gre naprej in z njim mlajše generacije. Sicer so pa Poljane kul, točke so se mislm da gibale tm okol 108 al kok, sam sej letos ni več tega ane? Maš klasično+splošno smer, jezikov precej, manjšo možnost da naletiš na groznga profesorja in precej večjo da naletiš na dobrga. matura so dal pa ponavad se mi zdi kr fino čez. Telovadnica sicer je, ampak je milo rečeno gnila. Kar se tiče drugih gimnazij - moje informacije: Ledina je menda precej za*ebana, vsaj kar se tiče profesorjev, ker majo kr neka svoja pravila, precej je ljudi iz Domžal in Dolenjske nekje, manjša je ljubljanska populacija no. Drugač ne tko slaba šola, ni pa lih nevem kaj. Bežigrad verjetno poznaš kr dobro, gor je vseh vrst folk, večinoma se delijo na snobe, geeke in normalne. Z leti se je moj prezir občutno zmanjšal, ker sem spoznala precej čisto normalnih bežigrajčanov, ostaja pa tista govorica, ki pravi, da se profesorji z vsemi tistimi roki trudijo, da bi bila cela populacija prav dobra in odlična in da so pogoji boljši kot drugod. Jih pa ob vročih junijskih dneh po tretji uri pošljejo domov. Vič kolkor vem, je tut ena boljših, ampak poznam bolj malo ljudi tam gor. Če se prav spomnim, so malo bolj naravoslovno usmerjeni. POtem so tu še Šuba, Moste, Ljubljana in druge, o katerih ne vem kej dost, zato rajš ne govorim preveč. Šuba mi je všeč, ker je Uršula tik pod njo. heh, tole je izčrpno. vse samo zato, da se mi ni treba učit
|
|
|
|
|
|
|
rozhica
Pruček

|
aja ups, pardon, Legalo ma prov, jz sm predvidevala da je to Lj, kr je največja izbira
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
ne sj če v vprašanju ne omen s kje je, pol je itak 99% vrjetn d je z lublane.. (sindrom glavnega mesta)
|
|
|
|
|
Pomaranca
Novinec

Spol: 

|
ej ful hvala rozhica Aja pa iz Lj sm sam sm to čist puzabla puvedat
|
|
|
|
|
Pomaranca
Novinec

Spol: 

|
Rozhica a je uspeh pol Poljanah pol velik nižji kt pa v oš ( do zdej sm bla odl pa ponavat mam petke v šoli sam matematko mam 4) pa če je treba za dobre ocene ful znt pa tko..
|
|
|
|
|
rozhica
Pruček

|
Rozhica a je uspeh pol Poljanah pol velik nižji kt pa v oš ( do zdej sm bla odl pa ponavat mam petke v šoli sam matematko mam 4) pa če je treba za dobre ocene ful znt pa tko..  heh, dobro vprašanje... jz sm bla tut v oš prej odlična, pa sem bla 1,2,3. letnik dobra, 4. pa pravdobra (mela samo 6 predmetov, prednost, če vzameš zgodovino + drugi tuji jezik na maturi), ampak to predvsem zato, ker se nisem v oš nikol učila, potem se pa nisem znala in to je vsekakor treba notr prnest. predvsem so naravoslovni predmeti težava, ker pridejo na poljane taki, k hočjo se učit jezike. tko da, uspeh ziher pade, pridejo več al mn vsi odlični v razred, pol se pa razdeli. pr nas smo mel ves čs kakih 6 odličnih. pa ni take panike, mal se potrudiš (ne preveč, seveda), pa gre. na poljanah so najboljša stvar dijaki, kr se res da stvari zment, večina se med sabo pozna... človek gre kar rad v šolo
|
|
|
|
|
Pomaranca
Novinec

Spol: 

|
Heh pol se morm pa mal na učenje navadt kr sm ful lena pa se use zadnji dan učim (če se mi pa tut zadnji dan neda, pol se morm pa v šoli pred testom)
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
ja uspeh je ful važn od tega kok si prpravlena truda vložit... pa od tvojih učnih navad predvsem.. (loh si v oš pd pa v gim odl, tut take primerke poznam) mene so moje čist povozile, se zgodi
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 19.06.2006 ob 23:56 Avtor: pheenka »
|
|
|
|
|
von Stauffenberg
Pruček

Spol: 
Sporočila: 11

|
Bežigrad verjetno poznaš kr dobro, gor je vseh vrst folk, večinoma se delijo na snobe, geeke in normalne. Z leti se je moj prezir občutno zmanjšal, ker sem spoznala precej čisto normalnih bežigrajčanov, ostaja pa tista govorica, ki pravi, da se profesorji z vsemi tistimi roki trudijo, da bi bila cela populacija prav dobra in odlična in da so pogoji boljši kot drugod. Jih pa ob vročih junijskih dneh po tretji uri pošljejo domov.
Sem Bežigrajčan in moje skromno osebno mnenje je, da ste nas ostali gledal, nas gledate in boste vedno gledal, kot vam enake - normalne, ki pa želimo s snobovskim in večvrednim pristopom prekriti našo delavnost - geekizem Pa dejmo rečt bobu bob, in enkrat za vselej povedat, da to ni res Nismo edina gimnazija, ki je producirala vodilne ljudi slovenske države. Na šoli pa mamo total različn folk, in se delimo družbeno kakor povsod drugod, s tem da je mogoče nekaj resnice v tem, da imamo nekaj več ljudi k majo v hlačah ves čas kalkulator in ljudi k majo v hlačah keš.
Kar se pa tiče profesorskega kadra, pa samo kapo dol. Mogoče gre za ujčkanje in popuščanje, vendar dokler so rezultati (in rezultati so, saj bežigrajčani pišemo predmet na maturi za eno oceno višje od povprečja) je to pravilen pristop. Torej, draga osnovnošolka, bežigrad je odlična podlaga za nadalnje intelektulano življenje, vendar pa ne boš dobila kaj veliko v košarico z listkom: Moralne vrednote. Maš že zastavlen življenski cilj? Potrebuješ prvo ali drugo? Odločitev je le tvoja.
|
Že 11 let član društva Slovenskih izobražencev.
|
|
|
rozhica
Pruček

|
von Stauffenberg - heh, si lepo napisal, upam samo, da nisi razumel mojga posta kt kako žalitev ipd. res je, da sem z leti spoznala precej čist v redu bežigrajčanov in sem začela mal drugače gledat na to. ostalo so pa govorice, ki jih slišimo vsi po ljubljani in so težko preverljive. zato poudarek na besedi govorice!
btw, pomaranca - predvidevam, da še nisi zadnji razred (sej ne vem, a je to zdaj samo 9. al je še kej osmih razredov), če zdej sprašuješ o gimnazijah, tako da te vsekakor še čaka informativni dan. jz sm se šele takrat odločila. velik sreče pri izbiri!
|
|
|
|
|
Pomaranca
Novinec

Spol: 

|
ja hvala vsem pa če ma kdo še kj o kaki gimnaziji za povedat na j prosm napiše
|
|
|
|
|
premalopameten
Pruček

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 22

|
Če kdo hodi v gimnazijo v slovenj gradcu pa mal povejte kk je.
|
|
|
|
|
Pomaranca
Novinec

Spol: 

|
premalopameten a ti maš namen v slovenj gradec na gimnazijo it?
|
|
|
|
|
VaNiLliA
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 54

|
Kaj pa škofijska klasična gim?
|
|
|
|
|
Eye
Novinec

Spol: 
Sporočila: 3

|
škofijski vsak let barvajo nanovo drgač pa baje je dost uredu. prfoksi niti niso tok strogi ampak če si veren ti je pač zakon. drgač jz sm vič. fazanka sicer in morm rečt da je suuupeeer. mogoče sicer zto kr smo res najboljši razred (po anketah sodeč). sam z vičm je tko - prvo kot prvo, noben ni neumen. potem: vsi se trudjo da bi se ujel pa da bi ti blo res uredu, da bi se šteku s folkom itd. ampak morš pa tud sam bit pridn. prfoksi so tko: zakon, dokler se ti pač učiš (vsi zahtevajo sprotno učenje - kar je najbl zate itak - in tud sprašujejo tko) pa delaš naloge. in se da tud ful zment z njimi. ful je ekskurzij. folk je res uredu (no ok pač jz jih velik poznam an) in se noben ne buni vate. ograja je sicr zakon sam jz je ne uporablam kr me je strah da bi se prevrnla  torej - res se je treba učit. ampak je tud folk uredu in se ti ni težko vstat zjutri kr veš da se boš cel dan smeju. sj pravm - mogoče zto kr je naš razred res naj naj. sam noben ni zamorjen, emota mamo enga pa pol ( ), omarce so bedne (jz sm en tedn rabla da sm se naučla odpret : , wcjev je mal, športna je bedna, vse ostalo pa zakooooon pa še texas pa kekec sta tam  ps: če si pet dobla tko da si se učila pred testom nimaš kej na viču iskat. se ne obnese.
|
|
|
|
|
|
|
Eye
Novinec

Spol: 
Sporočila: 3

|
VaNiLliA ne jz. sam k je pomaranča napisala Heh pol se morm pa mal na učenje navadt kr sm ful lena pa se use zadnji dan učim (če se mi pa tut zadnji dan neda, pol se morm pa v šoli pred testom) pa sm ji pač povedala da če je tko petke dobivala jih v gimnaziji stoposto ne bo. jz jih nism ne v osnovki niti ne prčakujem da jih bom zdj. pa nism nč zagreta fazanka
|
|
|
|
|
filip
Pruček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 10

|
ne priporočam gimanazije ljubljana.
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
filip: zakaj pa ne?
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|