Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Mobilni iskalnik Najdi.si (Število ogledov: 673 )
|
cat
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 1
|
Zanima me, če je kdo že slišu za mobilni iskalnik Najdi.si, pa če ga je kdo že probu?
Jst sm zadnč sem vidla eno reklamo, pa sm si šla to stvar mal pogledat k me je zanimal, kako to deluje. Ej, to je zakon, ful so dobr to pogruntal.
Ful je podobn k iskanju z računalnikom, pa še čist simpl je. V bistvu se morš sam z mobitelom povezat na internet, vpišeš www.najdi.si, pol pa sam še vpišeš tist kar te zanima in dobiš ven zadetke. Ful se mi zdi fajn k lahko iščeš po slikah (ozadja), pa po zvokih (muska).
Majo pa tud eno nagradno igro, tko, da če hoče kdo slučajn zadet nov telefon, more izpolnt sam en obrazec tlele http://mobilni.najdi.si/, pa sodeluje v nagradnem žrebanju.
LP,
cat
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
Sem stestiral tole zadevo, pa izgleda kar obetavno. Verjetno je tole edini iskalnik, ki išče po wap straneh, ampak je že kar čas, da se kaj takšnega uvede.
Najprej bo pa treba povečati število wap strani, da bo imel kakšno širšo uporabo. Trenutno jih je pomoje kar premalo.
|
|
|
|
|
xenja55
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 1
|
Čau! A ga zna kdo uporabljat? A se da uporabljat za downloadanje igerc? Thx za odgovor...
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|