astrisk
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 5
|
Zanima me vaše mnenje o gim, je kdo gor?
|
|
|
|
|
astrisk
Novinec

|
NOBEDEN?  Do zdaj sem slišal da je šola zelo v redu. Samo predraga. Pa baje so si ene dale silikonske narest^^ (tega na drugih šolah še nisem zasledil). Folka pa zlo mal, po 10-15 v raz. Bo še kdo kej dodal al pa pokomentiru???
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
js sm slišala d ke grejo tisti najbl težavni pa nesposobni, k jih drugje nikjer več nočejo sam to sm sam slišala.. nvem kok je pa res...
|
|
|
|
|
astrisk
Novinec

|
Tud to je res. offtopic: Ej kako se pa slikce limajo na tem forumu??? A sam kot priponka?
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
ne, loh komot daš link v img /img (z oglatimi oklepaji)
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 28.06.2006 ob 16:06 Avtor: pheenka »
|
|
|
|
|
astrisk
Novinec

|
Nism najdu prej med "priveski" ;Dha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_strelka_
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 12
|
hm..ok folka od tam ne poznam.. je pa 1x v srednji šoli pršla na našo gim učit ena prfoksa k je prej tam učila. učila je nemščina in RES ni mela pojma o nemščini! sicr je bla cela mal zmedena pa čudna..ni mi jasn kok je sploh fax nardila.. v glavnem če sklepam po tej ženski o drugih prfoksih tam..hum..pol sm kr vesela da sm pršparala (oz. moji stari) ogromn dnarja pa šla na eno pač obično gim! pa sm se glih tak lahk vpisala na vse slovenske faxe + vpisala na konc v grazu, tak da ne vem sploh v čem je fora te šole.
|
|
|
|
|
|
|
_strelka_
Pruček

Kul meter: -1
Sporočila: 12
|
hm..mislim da je bla zorica romih...za priimek sm kr zihr...za ime pa ne čist
|
|
|
|
|
|
|
VaNiLliA
Drugarček

Kul meter: 1
Sporočila: 54

|
Čudno, jaz pa sem nekoč slišala, da je to daleč najboljša gimnazija.. A majo kako predstavitveno stran na netu?
|
|
|
|
|
|
|
*tigrica*
Novinec

Sporočila: 8
|
js sm bla na tej šoli... men osebno je bla to fajn šola... prfoksi so prijazni in razumljivi... vse poznaš ker je majhna šola-se počutiš skor domače... res je da pišeš več testov kar pomeni da dijaki lahko lenarijo-ampak vsak naslednji test je tok težji da se morš velik velik učit da dobiš dobro oceno... na koncu se ti upoštervajo najboljše... kar pomeni da se ocena šteje tista za katero na koncu res znaš... tisti k pa niso delal pa niso šli na maturo-jih je nekaj ampak to so bli bol športniki k so velik mankal... men je bla fajn šola in sem se veliko naučila in tut dobr maturo pisala!!!
|
|
|
|
|