curious
Pruček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 33

|
in... kako Vam je kej slo? mislim, da ma letosnja generacija poklicne mature precej dobre rezultate. pr nas povprecno trije niso nardil mature na razred. tud neki zlatih maturantov je blo . torej kak Vam je kej slo? 
upam, da najboljs
|
|
|
|
|
hockey17
Pruček

Kul meter: -3
Spol: 
Sporočila: 13

|
pr nm je blo povprečje 17 točk, pa trije niso naredl isto so bli pa trije zlati.
tko da kr nad pričakovanji. je pa res da je blo pr mti potrebnih sam 36% za pozitivn
|
|
|
|
|
Lady
Pruček

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 45

|
pr nas na naš šol ni blo nobenga zlatga maturanza ali maturantke....men se je matura zdela lahka, sam mal več truda bi vložla pa bi lahk blo kej boljš.4-je iz našga classa pa niso naredili.en razred je pa bil ko je imel povprečje točk 19.
ja nč malo še pa bodo rezultati ozunej, kje smo a ne?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hockey17
Pruček

Kul meter: -3
Spol: 
Sporočila: 13

|
mene pa zanima če kdo kj ve kdaj se zve a smo sprejeti al ne
hvala
|
|
|
|
|
curious
Pruček

Spol: 

|
konc julija, menda okoli 25. julija pride tezko pricakovano pismo domov..
|
|
|
|
|
|
|
Urca
Tretarček

Kul meter: 0
Sporočila: 101
|
jaz,ko sm lani delala poklicno maturo sm dobila, da sem sprejeta 2dni po tem, ko smo zvedl rezultate v šoli.
|
|
|
|
|
|
|
curious
Pruček

Spol: 

|
vpisat se tak mors it sama osebno. bos morala nekak poskrbet, da bos takrat doma oz. nekje v blizini. sej vpis je najmanjsi problem. najbrz je najhujs za nektere cakat na pismo..
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 19.07.2006 ob 13:59 Avtor: curious »
|
|
|
|
|
|
|
curious
Pruček

Spol: 

|
Js jih poznam dost, ki gredo iz Srednje zdravstvene na Visoke zdravstvene sole (smeri: nega pa fizioterapija vecina). Sam gredo v lj, na primorsko in mb... ampak vsi majo nad 80 pik.. sam to ni kriterij. mozn, da so se tud dost slabsi upisoval. tko, da upanje ostaja do naslednjega tedna, ko pride pismo. 
|
|
|
|
|
|
|
tejci
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 40

|
kako pa si naj js izračunam število točk za vpis na faks, ko sem opravljala poklicno maturo? imela pa sem 4 predmete.
|
|
|
|
|
|
|