Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Izjave prfox0v (Število ogledov: 10327 )
|
Jiraiya
Novinec

Kul meter: 4
Sporočila: 1
|
No, da malo pomagam forum postavt na noge, odpiram temo z smešnimi/neumnimi izjavami vsemogočnih in splošno priljubljenih, naših najdražjih ... prfoksov.
Kdo z gimba bo kakšno izjavo mogoče prepoznal. 
Najprej kemijske:
Narekuje nalogo, zmoti jo klepetanje: "Fantje, po mojmu nareku morte čitat!"
Sprašuje neko snov, ki je še nismo jemali, vprašana se pritoži, da ne razume, ker nismo jemali. Prf0xa: "sam k smo jemal ni pa noben reku da ne razume."
Rešuje najslabše rešeno nalogo pr testu pred tablo: "bla bla bla, jsfdnbsfnbs, in ker vsi vemo, da je 3 krat 2 devet, blablabla, isnvdnfvuiednrinvaied, in ker vemo, da se 74,9 zaokrož na 78, blablabla" ... ugante zakaj je bla najslabš rešena.
"ena ulomleno z velik je mal."
razlaga nekaj, ko konča, reče "tega, kar sm zdej rekla, vam ni treba znat, sam če vas pa vrašam, boste pa mogl vedt!"
Napiše enačbo na tablo, in prav "sej tole enačbo bi vi znal že u sedmem razredu napisat, če bi znal dost kemije takrat ..:"
narekuje podatke za nalogo "mamo 1mol h2o, dva mola co2, 5mol blablalblalb, sdmnvsmavas, in 0 molov nh3!" ... še dobr, da ni naštela ostalih par miljonov spojin, ki jih tuki ni ...
evo tuki so ta najbolše od kemije, naslednič pa kej druzga! uživite
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 09.10.2004 ob 23:59 Avtor: Jiraiya »
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
D3U5
Četrtovček

Kul meter: 23
Spol: 
Sporočila: 173

|
Uf uf.. tut na GCC-ju jih je kar neki blo:
- Matematika - logaritmi, profesorica izjavi: "Joj, kak se ta ura vleče, čist nikamor ne pridemo!" In razred je seveda kimal.
- Fizika - ogorčen profesor se jezi nad spremembami v urniku: "Blah! Nekatere mlade učiteljice preveč sexsajo, pa so noseče in mormo zej urnike spreminjat!"
- Matematika - neki xyz profesor pride u na razred, mi vsi presenečeni, pa ga bulmo in on pravi: "Pozdravljeni! Ker e dolgo niste imel matematike, bo treba zej delat. Vem da je prehod iz osnovne v srednjo olo teak, a sedaj ste..." Dijak ga prekini in pravi: " G. profesor, mi smo tretji letnik in nas uči prof. Zdolek..." On zardi: " Ups, pardon, napačen razred..." in gre. Mi pa u smeh 
- Slovenčina - vsi pridemo u razred, da bi pisali test, profesor pride in pravi: "Kdo je zato, da ne bi pisali preverjanja?" Seveda damo vsi roke (+noge) u zrak, on pa: "Mhm... Očitno več kot pol, torej ne bomo pisali"... ivela demokracija!
|
[b]Deus has Spoken![/b]
|
|
|
Zupo
Novinec

Kul meter: 2
Sporočila: 2
|
Ah dejte no Viljenka zmaga use 
k se vedno u špegu pogleda k u klas pride (damn kok dons hudo zgledam.....)
aja za tiste ki ne veste kdo je to je tuki link: http://viljenka.tripod.com/
pass: 666Satan
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 18.10.2004 ob 22:30 Avtor: Zupo »
|
|
|
|
|
|
|
jeti
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 3
|
Od one Viljenke sn pa tui jaz kar nekaj pesmic napiso pa so gori objavljene. 
Za zmirom vaš, jeti
|
|
|
|
|
tink
Drugarček

Kul meter: 12
Spol: 
Sporočila: 94

|
Hehe, kaj smo sami bežigrajčani tu? 
No, jest si naše prijave že nekej časa pišem:
Slatnar (BIO): Danes bomo obravnavali samo fotoreceptorje. Oči. Sošolka: A samo oči? Slatnar: Ja, a maš ti še kej druzga?! Sošolc: A ne, da če bi možganom odrezali lobanjo, bi zaznali svetlobo?
Bajlar: Človek preživi tudi brez oči, ker ni take konkurence. Sošolc: Sej človk je itak demoničen. (sicer slovarjeva fora)
Bajlar: Kaj povzročajo pigmenti v šarenici? Sošolka: Lepoto.
Krušič (SLO): Kaj je prav - Tuš trgovine ali trgovine Tuš? Sošolc: Trgovine s tušem.
Sošolc se pri zgodli pritožuje, da ga od pisanja boli prst... Zgodlarca: Kok si ti eno krhko bitje! Človk bi že pomislu, da si deklca, k se skoz tok prtožuješ!!
Budihna (ANG): Future perfect je tridimenzionalni čas. A zastopte zdej?
Frau Gabriel (tiranka za dojčo): Kaj pomeni sich unterhalten? Sošolc: Sam s sabo se zabavat!
Sošolc sedi v prvi vrsti in kaže Sojerju (BIO) hrbet... Sojer: Dovoli mi pogled na tvoje junaške prsi!
Sošolc pri matematki 0 ne dela.. Miška (Brcar): A se lahko prosim zamozaposliš?! Sošolc: Ja, a ma kdo robček? Sošolc2: a ma kdo lupo?
Gefarca sprašuje sošolko za višjo oceno in reče sošolcu, naj ji postavi vprašanje.. Sošolc: Naštej države srednje Evrope. GEF: Ma za 5 jo sprašujem, ne za 2! Sošolc: Pol pa naštej države srednje Evrope po abecedi!
Pri filozofiji ma sošolc referat, s katerim začne: So vas vaši čuti že kdaj prevarali? Sošolc2: Ja, men se včasih zdi, da me kakat tiši, pa me v resnic samo lulat!
Sošolka pri BIO: Bomo meli kakšne vaje v razmnoževanju?
Pri ANG mamo enga Američana, ki ob prihodu v razred vpraša: So how're u doing? Sošolc: A little bit horny. James (ANG): So what do u intend to do about it?
James: In Jamaica people only speak English because of Bob Marley. But he only spoke English when he was stoned.
James vpraša sošolca: Was Jamaica an english colony like USA? Sošolc: No, smaller.
Krušič (SLO) čist živčen zjutrej: A boste dal mir?! Nehejte dihat!!
Zgodlarca razkazuje ene nože.. Sošolc: Dejte ga v nóžnico pa okol po razredu!
Krušič (SLO) o sošolki, ki je ne mara preveč: A nje pa spet ni?!? A spet kadi pred šolo?!? Sošolka: Ne, tle sem. Slovar: Pa kadiš? Sošolka: Ja, vsak dan, sampak samo najboljšim prjatlom!
Fizkarca o elektrostatiki: Balon podrgnemo po laseh.. Sošolc: Al pa po sramnih kocinah! FIZ: Ne vem, še nisem probala.
FIZ: Še en primer elektrostatike - ko te avto strese al pa kovina. Sošolc: Men pa oči prav, da je to zato, ker sem poreden in me bog kaznuje!
Slovar sprašuje sošolca: Kaj je pisal DRAMATIK Ibsen? Sošolc: Basni. SLO: A si prebral Hlapce? Sošolc: Ne, lahko pa povem kratko obnovo!
Zadnjič bila vprašana slovo, pa sem morala eno pesem interpretirat, pa sem ene traparije govorila.. Slovar: Pa ***emti sunce, ne morš to tko!!! Spet nekej narobe povem.. Slovar: Ja faaaak no... Spet nekej narobe.. Slovar: Ja ****arija, a si zmešana?!?! itd. itd. ene pol ure.. Na koncu pravi: Sej sori, nč osebnega nisem mislu.
Anglarca: Joj, a res že nasledn tedn pišemo test? Pa dej ne no, men se ga ne da sestavt.. (Seveda smo ga pol prestavli )
Anlarca je sošolcu pri testu prištela preveč točk, pa pride on k njej in ji to pove.. Anglarca: Pa a si ti zmešan, ej, to je ful dobr zate! Dej pober se stran!
No, to bi jih blo sam nekej, sem že zmatrana od pisanja 
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 26.10.2004 ob 22:34 Avtor: tink »
|
|
Here comes the sun.. :)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kure
Drugarček

Kul meter: 5
Spol: 
Sporočila: 59

|
-No ti spomn se eno uprašanje. (med testom, pred sabo mamo pa prazne liste)
- Ja ne morm prebrt k piše k da bi kura po dežju hodila. (ja gospod profesor se boste mogl naucit lepš pisat=)
Inteligentno vprašanje: zakaj... (pol bi pa vsaj kkšno petko lahko dobil, k zmeri ugotovimo odgovor na "inteligentno" vprašanje)
- Jaki! Okol se obrn! - Robert! Tišina! - Jelena ne glej nagih bab! (pa sam fotke obrazov so ble)
- (na hodniku rece Piki) Deklica a je ta kiklca še moderna? (hmm...ja?)
- Katja a se ti zdi da te rdece superge pašejo k tej obleki? (to je rekla med testom + superge so ble bele z rdeco crto + ja pašejo.)
- Maj a si bil ti u soboto u Koloseju a ne. (ne ni bil, pa koga spljoh to briga! Mi hocemo sam mir da odpišemo ta test -aja pa to ni bil glih nwm kok lahk test k nm je dala za pisat maturo)
- M: cigava je ta pušcica? Robi: Od Jakata. M: A res? A tako babjo pušcico maš? Tako ma moja hcerka.
- Moj sin pozna vse dinozavre po imenih
»Was hat Nuša an?« Miha: »Nuša hat...an.« G: »Nuša, isst du gern?« (noh ja sej je kr pametn uprašanje tole)
- (Varja in Vida se šetketa po hodniku in jesta cokolado. Frau Gorišek stop iz kabineta, ju zagleda in izjav): »Bosta debele ratale, ce bosta to jedle« VinV: »Se ne sekirava« (ženska ma ocitno res probleme s hrano. Cist je obsedena z našimi postavami in izgledom)
- (Prnesejo malco) Taki ste kot psi! Samo hrano jim pokažeš, pa jim zacne tect slina iz gobca. Jst se pocutm, k da me boste zdele raztrgal. =)
- Dejte okna odpret, namest da sedite kot kokoši zunaj na polici! (ha ha)
- Dejte okna odpret! Jst se pocutm kot da bi pršla u katakombe! (jah tut z zrakom ma ženska ful problemov =)
- Die Tafel ist schmutzig. (to slišmo vsako uro)
- G:Nadja! Tišina! Razred :"Nadje dons ni v šoli."
- Herr Kolega Ravnik! (slucajn ni mel naloge)
- Ker ne poznam vaših priimkov še vem ne koga nej sovražm. (ja haha no)
- Ti si u redu, ti si u redu,... eej (Aljažu) ti se boš mogu pa zlo potrudt pr maturi! (pa 5 ma dojco-halo!!!)
- Zdej vs bom pa u precep uzela, k vem kdo gre na maturo.
- Lepe fante si zapomnm bol kt dekleta.
- Also Männer! (ja k da so ze moski
- Katja ne tko gledat, ker boš mela zgubano celo! Napni celo, nasmehni se,...no vidte kok ste zdej lepši! Ste vsi entuziasticni in veseli, da boste v šoli še dolgo casa. Deluje! =)
- Jst sm tukaj zanimiva, ne plakat!
- A res recejo tut angleži: "Gesundheit"
- Oznacte si to z multikolor svincnikom. (ok bomo.sam...kaj je že to?)
- A je še kje kkšna varjanta da bi šekdo bol ropotal? (u tistm mumentu pa glih helikopter leti mem šole)
- Po bontonu je vsakaženska, starejša od 25 let gospa, pa ni važn a ma 5 otrok pa 2 moža al pa 0. (O potem pa oprostite GOSPA Gorišek =)
- Guten Morgen meine liebe Schüler! (kwa se ji je pa zgodl?)
- Varja inKatja gresta po malco: "A kr dve bosta šle? Dve lepotici." =)
- Vse bomo uredili. Kar mirno! Globoko dihajte! (jah spet smo se neki prtozval =)
- Rada bi, da bi bili vecji. ( zakaj ze???)
- Daniel a ti slabo vidiš? Ni dobro veš, da takole gledaš. Morda bi moral imeti mocnejša ocala! (ja al pa bi mogl vi mal bl razlocn pisat)
- Jaz mislim, da mi vsi potrebujemo sonce in svetlobo.
- Držalo za joške. No, še malo se smejte. Tako ja!
- Jaz veste, nimam nic proti gibanju. Vesela sem, da skacete in pocnete vse, kar vas napolnjuje in zadovoljuje. Toda ne pred mojim kabinetom. (pa glih smo spet hotl uvest modo gumi-tvista)
- Sedaj gremo naprej, naucila vas bom novo besedo. (uUUu nova beseda =)
- Danes si bomo razširili svet. (no še eno besedico smo se naucl =)
- Moja prijateljica uci otroke dele papagajevega telesa. Joj, saj sem se kar razburila! =)
- Kako se vi zabavate pri tem pretekliku! (ena glupa beseda je bla in smo se prou zvijal od smeha)
- Ali ste vedeli da se pri smehu sprošca 60 mišic? (o nismo vedl da mamo se biologijo pr nemšcini)
- To je zdravo za vašo matematiko. (ponavljanje Präterituma)
- Ni boljšega vica od preteklika! Poglejte kako se vsi smejite!
- Na študijskem sestanku bom predlagala svojim kolegom Präteritum za sprostitev. (jah ce se ze celo uro smejimo zravn, verjetn misl, da nam je ful usec
- Zakaj imate pa tako resignirane poglede? (petek, 24.5, 12:05, vroce da kr res ne more bit, zacel smo jemat Präteritum, pa se mato smo pisal nasledno uro! Kako pa nej gledamo?)
- Pikica mikica ti se boš javla za 4. (tut prou)
- Jst mam u glavi poln datumov, pa bedarij pa kuzlarij. (ja a mi pa ne?)
- Da ne boste gledali kot bikci v nova vrata...
- Ne me tko grdo gledat! Jst tud vas lepo gledam. (zuni zacne neki ropott in usi se zacnemo smejat) Ja super...to imam najrajš!
Več še pride
lp
Kure
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 27.10.2004 ob 22:47 Avtor: Hundey »
|
|
Pride kmal:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keira
Novinec

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 5

|
No še mal GIMkr 
pr zgodli:1) No...kdaj je umrl oktavijan x: Ja, 15 pnšt p:No nestrečnik, pa vprašejmo vašo kolegico...No klegica... y: (tišina) P: če bi bil jaz kšne 40 let mlaj, bi se takoj z vam poroču, sej si od vedno želim molčečo ženo. 2) ta šola je moja, jst bom vse telovadce skenslu,............Pod to izjavo se podpišem!!
gefa: (ljubkovalna) imena deklet: krote, kokoši (široka o-ja), in za vse ostale: hrčki, srčki, trupla
fiza: 1) X: za kaj je zemlja geoidna P: iz istga razloga kot je hruška hruškoidna 2) P:nehaj gledat k sosedu, k ti bom vzel kontrolno X: sej udrugo bom pa raj sam zdu, če še glave ne smem obrnt P: ja če te pa sosed rajca je pa res bol le sam zdiš
a še kdo ve kšno foro s kranske
|
CARPE DIEM
|
|
|
|
|
tamaročka
Novinec

Kul meter: 2
Spol: 
Sporočila: 1
|
Khm....pr vas prfoksi vsej butaste vn mečejo...pr nas je pa tko žalosno...tok so vsi depresivni, da nam nit zarad kajenja pred šolo več ne težijo:((
|
Tamarocka - WG
|
|
|
Hellspawn
Pruček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 41
|
hehe smeh  Sej ce se prav spomnem ste mel tut stran (lanskoletni 4.h) z izjavami
|
|
|
|
|
|
|
Hellspawn
Pruček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 41
|
Hja tezko se je spomnt bom mal razmislal pa bom edital zdejle sem se spomnu prigodo iz 2. letnika.
Brezskrbno sem se sprehajal iz prizidka v drugem nasprotju po stopnicah navzdol, ko pa prileti Koler in pade po tleh rece: ****** ti , se pobere in odide naprej. Jz sem cist sokiran se ene 10 sec primer tam stal  da ne omenm kok sem se usral ka je direkt pred mano padu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|