Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Izjave prfox0v (Število ogledov: 10329 )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
Mate pa res zelo zanimive prigode. 
Še kaj napiši, je res fajn tole brat.
|
|
|
|
|
tink
Drugarček

Kul meter: 12
Spol: 
Sporočila: 94

|
Sošolka drugi sošolki: A potem se je pa vse za 360 stopinj na bolš obrnil?
Žargonizni pri slovenščini.. Sošolka: Al pa k dilerju rečejo: "Dej mi petko horsa" Krušič (slovar): Aja, a pet dek heroina?? Sošolka: Ma neeee, 5 gramov. Krušič: Aja, kaj pa pol nardiš?
Krušič pohvali sošolca, kako je dobro pisal (4). Sošolc: Ja pri urah sem sodeloval! Krušič: Phaaaaa!!! hahahahahaha!!!
Angalrca, Budihna razlaga, kako si zadet, če pohaš.. Sošolc: Sam vi pa to kr dobr veste.. Budihna: Ej, če sm pa učitlca. James (tadrug za anglo): Ja, sej učitelj mora poznat to, o čemer govori. Budihna z nasmeškom: Ja ja, ne 
Sošolc Budihni: Ja, kr vpište oceno od testa, sam ga hočem prej vidt, k ste to mal hundri-gundri delal!
Predsednica razreda govori o yearbooku maturantov: Razredi se bomo slikali pa v pondelk al pa sredo po novmu letu.. Sošolc: Pa še vsi pijani po novmu letu.. Ups, gospa profesor, tega pa niste slišal! Miška (razredničarka, najbolj tiho, pridno in sramežljivo bitje na šoli): Ja kaj pa veš, kakšna bom jaz!
|
Here comes the sun.. :)
|
|
|
|
|
NaDsTrEsK
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 4
|
ja LaNoche, dobr si tole napisala sam skoda k je slovarca un list zaplenla... sam tist je samo uprasu dojcarco: a ste to vi, gospa profesor?
|
|
|
|
|
|
|
PiPica
Pruček

Kul meter: 2
Sporočila: 12
|
mi mamo pa foxo za gefo, ke je res najveeeč smešna! ne zna govort... tko zmedeno govori, po zlogih, kr ene čudne stavke dela, smešne besede izumlja itd.  Najbolj značilne in znane so tiste, kjer...malo pomeša  NPR:
"Pojdi v atlas in prinesi kabinet!"
"Te dve učilnici odpreta ključe."
"Pojdi zunaj in ostani ven!"
"Da boste zamešali in ne boste znali."
"Ti tam! Pazi na linijo!" (ko nekdo med poukom je marmorni kolač / na drugega, ki se masti z mandarinami, se niti ne ozira)
Ne dolgo nazaj se je z glavo zaletela v stopnice, ki jih imamo v eni učilnici. Vsa tavgasta je komaj prisopihala do svojega stola in vsa rdeča v glavo iztisnila: "Slabo me ne bo. V redu sem, ne skrbite."
"Zemlja je okrogla krogla, ki se vrti."
"Afrika je v obliki krožnika." (ok, sej če dobr pomisleš, ženska ma point)
Vedno se potrudi in nam po koncu vsake ure zaželi lep dan, dober tek, prijetne počitnice itn. Neko sredo nam je zaželela lep vikend. 
ITD... Škoda, ker si noben več ne zapisuje njenih izjav... Baje pa obstajajo celi dosjeji. Je pa tudi res, da se iz leta v leto popravlja, saj je bila baje, preden sem bila jaz na šoli, še hujša. Ampak men je še vedno smešna. Že una njena mimika...-> LOL freddi miller fora...sploh ne ve, kako neumno se vede... in, oh, ko bi vi videli naše zapiske! 
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 03.01.2005 ob 14:50 Avtor: PiPica »
|
|
Apres la pluie, le beau temps.
|
|
|
kayka
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 3
|
Najbolj neumne izjave
1) Kljun: a. Vem da ste utrujeni, zato bom spraševal. b. Tukaj je ljudi kot pleve in trave. c. Terorist se je raztrelil s peklenskim strojem. d. Tu so stalni spopadi dva ljudstva: krščani in judje, zato so se morali krščani skrivati v katakômbah. e. Prostovolno presedanje je za***avanje razrednika. f. Naši Albanci, saj veste teli šiptarji, to vse mafija prekupčuje s temi figami ... g. Nehej – v glavo te bom! h. Tukaj so ostra in vroča poletja ... i. To gorovje se imenuje Omanske goré, ampak nima to s t'ršico Oman nobene zveze. j. Ti si imel nekaj za popravt, če se motim ... ne, ne, če se ne motim... k. Tole ima obliko rilca od nósoroga. l. Tukaj, učenci, pa dežuje v obliki dežja. m. Puščica pomeni, da se to navezuje na to ... n. Razloži, tako da te bo milina in veselje poslušat! o. Faraona so potem tako konzervirali p. Egipčani so poznali že papírus. q. Ste vedeli, da je arašidi tudi oljarica. r. Ta reka je bogata z vodo ...
2) Domen: a. Lih to me mot, k ne poznam strani neba. (geo) b. Večina ljudi v 16. stol. se je ukvarjala s ... slikarstvom. (zg)
3) Nace: a. Ja, krom uporabljamo za kromat ... (kem)
4) Aleksandar: (mta) a. -8 + (-5) = -10

|
|
|
|
|
kayka
Novinec

|
aja, pa še naša prfoksa za bajlo
no djte mi povejte kak se pa to imenjuje:) (loool)
za slovo: ja mooooj, otrok pa uporabla sam pamperske, pa zmeri sm ga sam na ta levo dojko dojila... pa prou strah me je k sm slišala, da majo baje! ženske na star leta probleme z uhajanjem urina... sj men ni nč narodn govort o teh stvareh... (aaam... ja, pa že an:)
|
|
|
|
|
kayka
Novinec

|
pa se ena oa slovarce:
foxa: to morjo usi znat (prešerna) sošolc: a zdravniki tud? foxa: ne, ampak moj ginekolog bi pa mogu, zato k je čefur, sam ma ženo k uči slovenščino, tko da mislm, da obvlada te stvari??? (še zdj navem kva je hotla s temu povedat)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NaDsTrEsK
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 4
|
ok... se ene par stvari iz 1.a gim litija!!!
dons pr likuni... pitija neki razlaga, mi se dolgocasmo...in pol fele uvede eno tako...mamo enga sosolca, k mu je ime samo videc, in ga stalno zajbavamo, ker ful slabo vid. po tanovem ga klicemo terezijas...to je biu pa en tip u grski mitologiji---> slepi Videc:D:D:D samotu pa itq nc jasn...
al pa tale: LIU - gledamo eno prosojnico na keri je kip golega tipa. prfoxa neki piše na tablo in sošolc premakne grafoskop d je tko zgledal k d proksa kipu "fafa"
mah ok, glih sm ugotovila da nimam sposobnosti za pisanje takilih for... bom rajs LaNoche pustila, da to dela:P:P:P
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tink
Drugarček

Spol: 

|
Slovar konec decembra opazi sošolkino zagorelost. Vpraša jo, zakaj toliko manjka, ali hodi smučat, ona pa, da je manjkala zaradi avtošole. Krušič: A pol je pa to super, če ma še solarij noter! Vse v enem! All in one!!!
Spet Krušič: No, kaj je še zanimalo Vitomila Zupana? Sošolc: Javne hiše. Krušič: Zakaj tko misliš? Pa sej ni tja hodu... Sošolc: Ne, mogoče je pa tam delal.
James, prfox za anglo iz ZDA, o tem, kako je v Sloveniji prvič videl ustno spraševanje: The stupid teacher asked that girl to stand up and tell her about the sister Wendy, the god damn nun!!!
Sošolka vpraša prfoxo, če si po darovanju krvi kaj čuden. Prfoxa: Ne, eni so brez tega velik bolj.
James (ANG) deli ene liste. Vprašam, če lahko še enga (za manjkajočo sošolko). For your imaginary friend?!
Debata o kavi in spidu (James spije dnevno 10 šalic kave, ker ima veliko antioksidantov in se mu očitno to zdi zdravo...). Sošolc mu predlaga speed. James: I don't need speed, because I have coffee! Sošolc (ne mara kave): I don't need coffee because I hve myself!! James: So what did you eat yesterday, Superman?!
James sošolki: And wht did u eat yesterday? Sošolka: A banana and a saussage.. James: Oh, I see the pattern! Don't tell me!!
|
|
|
|
|
|
|
|
tink
Drugarček

Spol: 

|
Pri slovenščini se pogovarjamo o orožju (v Menuetu). Slovar sošolcu: Kaj pa ti doma uporabljaš? Bereto?
Pri angli se pogovarjamo o debeluhih.. James pokaže eno sliko: Look at this man. If I saw him in a swimming pool, I'd think he was a whale and try to shoot him with a harpoon! (mkay, men angla ne gre preveč, ampak sej zastopte 
Pri nemščini prfoxa razalaga, kaj pomeni frakcija: Midve sva frakcija za špegle v tem razredu! (to pomeni, da obe nosiva očala)
Miška pri matematki nariše krivuljo, ki jo seka premica: No, kako se tej črti reče? Sošolka: Sečnica!
Sošolc vprašan dojčo... Vpraša prfoxo, če mora k njej v prvo klop.. Ona: Ne, prosim, ne! Sošolc: Pa glih dons sem se stuširal! ...potem mu ne gre preveč in prvai prfoxa: No vidiš, to je pa zaradi tuša!
Dojčarca pravi sošolki: Prevedi - sem prizadeta. Sošolka tiho. Prfoxa: No dej, sej si!
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|