|
|
MetalGirl
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 15

|
no jst bi pa povedala še dve prigodi iz 1a letnika gim litija, k jih je lanoche pozabla 
smo mel bijologijo mislm, da je blo to glih ta tedn ja  Stanči pa Tjaša (jst) se neki pogovarjata tko čist potih, šepetala sta ane...k neki nista znala prebrat na tabl....pol pa tko nš Izy (prfoks) reče.....dej dej vidva raj mene vprašta, k čene bota še kako novo biologijo izumla 
pa še enkrt je blo pr uri GEO  Prfoksa: dej Žiga pa Zala premaknta klop čist do drnovška pa vlaste, da bom jst dala lohka grafoskop bl ke.... No in pol onadva res premakneta tisto mizo....pol sta pa tko Tjaša pa Dolar bla preveč ke pomakjena, pa sta tud onadva premakelna mizo tko k sta jo prej žiga pa zala ane.....s tem da je bla tjaša čist pr eletu pol pa prfoksa razlaga naprej, pa kr naenkrat sred razlage.. Prfoksa: ja zakaj mata pa vedva mizo čist ke pomakjeno.....sej vama nism nč rekla da jo morta... Tjaša:jah če se nama je pa tko lepš zdel če mize poravnamo.. Prfoksa:ja ja tjaša ti se pa kr zgovarji zdej....sej vem da sta to poravnala da bi bla ti z eletom.... Tjaša: ne to pa ni res... Prfoksa:ja sej osvajita se vedva med odmori, zdej pa poslušita... pol pa ele reče: ja no tjaša se bova medva že med omarcam zmenla, sej je itak zdele 10 min odmor  prfoksa je pa sam tko čudn pogledala, pa rekla: dej dej poravnejta mizo nazaj tko k je bla.....
nč zdej nej pa lanoče piše naprej.... papa
|
Življenje ni lahko za nikogar, a kaj potem? ohraniti moramo vztrajnost in zaupanje vase, verjeti mojamo da smo za nekaj nadarjeni in to uresničiti za vsako ceno;D LJADA VS MAM:****
|
|
|
keiraa
Novinec

Spol: 
Sporočila: 9

|
zanimivi so tile nasi prfoksi ja mi mamo eno za dojco (nemscino ), ki ima zanimive predstave o tem kaj je 'veliko'...
je razlagala kok je bla v nevem kteri drzavi pa d so sli s colnom cez reko. Pa vprasa en sosolc, k je ze bil tam in se tut pelou s tistim colnom: "A to je en tak manjsi coln ne?" "Ne ne, je bil kr velik tist coln ja. kr velik." pa pol doda: "nas je blo kar 6 noter."
blazno velik coln glavnm... 
ale, mejte se...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
keiraa
Novinec

Spol: 
Sporočila: 9

|
Vidm d dokler bo lanoche lepo povedala bo tole se kr 'obratovalo' . sej je prow! lanoche, ti se kr naprej lepo pis, js se ful narezim bom se js povedala ene par for od nasih prfoksov...
najbl zanimivo je pr bajli... se enkrat neki kregamo (k je bajlarca nasa razrednicarka)d kok je ena za zgodlo ful bedna in d mi bi jo zamenal, k nas nc ne nauci. pa se doda en sosolc: ma ona je k en pajkovc. pa una: no no no! ne mi zalit pajkovcev! mi pa v smeh pa ona ma nasploh take izjave... npr.:umakni se od tam, k skodljivo vplivas na rastje! al pa: jo prosmo ce bi nam lahk test prestavla. ''ne morem! k d sm jest tle en dedek mraz!''
pa zbira koga ce vprasat, pa eno na konc zbere. pa sosolka: ma ne profesorca.js se ful nism ucila. pa una: no ti zdej ful skoci gor, bomo prec vidl kok ful si se ucila pa kok ful znas.
dojca: neki razlaga, pa mi pogruntamo d ne klapa glih kar govori. pa ona pol : ja, povedala sem vam sicer prou, sam narobe sm rekla! (ja, bo ze drzal ;
za konc pa se neki od gefe. to je blo sicer ze lan, tko d ne mi zamert k teh stevilk pa tega res nevem vec!! men se zdi d smo se od kitajske menil. pa prfoksa tok navduseno vse razlaga... razlaga d tam zivi kar ena petina celotne svetovne populacije. pa sosolc: boste vidl k bo ena kugla ke pala... una: dost.vsi ven! ok, pa smo sli... 
no, lp
|
|
|
|
|
|
|
_Riddick_
Novinec

Kul meter: -3
Sporočila: 2
|
dj špela mar umir se....k kar je vš klas 1.a--->sux.....drgač pa....use kar mate pr vs u klasi ni tok smešn...js bi se od sramu u zemlo zakopu...če bi rada ****arije prid raj pogledat 3.A.....****a no....ne deli sramote acarjem
|
|
|
|
|
_Riddick_
Novinec

Kul meter: -3
Sporočila: 2
|
pa k se mi bo enkat dal kj tipkat napišm mal iz našga klasa
|
|
|
|
|
LaNoche
Pruček

Kul meter: 10
Spol: 
Sporočila: 32
|
veš kva nš klass je čis ok. in zadeve k so se zgodile so se res zgodile in če se ne berejo smešn so u resnic dobr izpadle. tuki pač ne morš dodat učiteljevga tona glasu in usega kr je blo še zravn.
|
Vedno vaša...LaNoche:)
|
|
|
ursa
Drugarček

Kul meter: 17
Spol: 
Sporočila: 91

|
in jst se strinajm z LaNoche
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dejči
Novinec

Spol: 
Sporočila: 1

|
js mam tud nekij izjav prfoksov:
kem: dugega febuara pišemo kontolno kem:(spraševanje) Sedaj si bom pa ****nika privoščla.(mene) to je blo v 7 razredu oš, prfoksa pa zadn let učila (enkrat ji je med uro padu zob iz ust)
|
|
|
|
|
|
|
angie
Novinec

Sporočila: 8
|
Pa še nekaj cvetk iz moje strani;
Naš bivši profesor fizike je bil legenda..zmeden gospod v srednjih letih, vsak mesec bolj pozabljiv, z nemogočimi testi,.. Nisi se smel smejati vedno si moral biti zbran, vendar ga sedaj pogrešam. 
Zgodilo se je, da se je med predavanjem tekoči snovi tudi zmoti: " Ne! Narobe sem povedal. Prečertajte kar ste napisali. Ne, saj je prav! Prečrtajte tisti, ki ste že prečrtali!" " Potence so na tipki execution !" (exponent- angleščina mu ni preveč ležala)
" Sestavil sem teste. Testi so podobni, ampak vi ste zviti!"(pri prepisovanju) " Dijaki, razočarali ste me! Kar 22 cvekov! Še enkrat bom moral sestavit teste. To pomeni spet veliko dela" " Cveke sem razdelil na slabe in na dobre!" " Dijaki, kontrolno nalogo bo treba ponavljati! To je več dela zame! Ne mislite, da vam bom šel na roko!"
" Tomšičeva! Pridi malo gor potrenirat,da prihraniš staršem kakšnega tisočaka!" 
'' Škerjanc kaj imaš pod klopjo. Zvezek za Slovenščino (reče Škerjanc). No potrudi se pa boš lahko pet minut pred koncem gledal Slovenščino morda celo na legalen način.'' 
Včasih se je izkazalo, da ima tudi smisel za humor: "H-huh, X gleda kakor miška iz luknjice!" 
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 26.04.2005 ob 23:59 Avtor: angie »
|
|
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
lol....dajte folk malo bol pravilno slovensko pisat ker me ze oci bolijo nismo vsi z ljublane
|
|
|
|
|
GasCan
Drugarček

Kul meter: 11
Spol: 
Sporočila: 85

|
no pa da se jaz neke napisem... profesor za GEO je najbolsi ne :
naso prvo GEO uro na gim pride v razred pa rece: zadravo (bla bla bla) pol pa aha - vsi tisti z OS ljudski vrt mate eno oceno visje
pol pa enkrat sprasuje: kaj je denudacija? sosolka:ja bla bla bla zaradi teze , vetra .... pa kaj se sosolka:eee......(se nemore spomnit) pol pa si on odpne majco - pa si pokaze na porascene prsi - ja zaradi porascenosti ne ( haha ;
|
|
|
|
|
|
|
Ice Man
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 4
|
Ns prof. za fiziko sploh ne zana govort po slo. Neki svezih od dans:
S kaksno hitrostjo mormo vrč kuglo da bi...
(Pr prakticnem poiskusu) Ko vagon proide mimo vas...
Ali je to smisleno.(Ta je pogosta) 
L-l-lektrični tok.
|
|
|
|
|
|
|
.:Ula:.
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 18

|
še neki mojih 
js sm zdej zamenjala šolo, sam lani je blo kr pestro 
1. ura geo - vsak vstane in se predstav (vsakga vpraša, kdo je, s kje je, kolk je mel geo v oš in kdo ga je učil) P: kdo si pa ti? (men) jst: Ula P: s kje pa si? jst: iz naklega P: hvala, lahko sedeš (naklanci smo na GimKr zlo prlubleni )
v oš pr uri fizke: js se igram z nalivko in ker sm spredej sedela, ki pokrovček odnese prfoksu na mizo (med kontrolno) P: ja ula sej vem da me ne maraš sam da sm ti pa tok zprn da me strelaš... (se dogaja)
lan pr slovi - 1. uro so mel 4. letniki telovadbo, 2. uro so mel slovo pr eni drugi, 3. smo mel pa mi pr naši jessy: Jessy the higiena queen: ooooo, goriza, kako smrdi! a se vi kej umivate, poznate milo, šampone? mi: ja Jessy: a nogavice menjate? mi: ja jessy: kaj pa spodnje hlače? mi: ja (pa zavijamo z oči kaj je s to babo) Jessy: ja zakaj pa potem smrdite kot kuga?! (kuga smrdi?) sošolec - pogumno: to nismo mi, to so 4. jessy: oh to pa skor ne verjamem, prvi letniki vedno smrdijo, do četrtega se že naučijo umivat... jaaaaa... 
v oš pr fizi - vprašana sošolka P: ali je posprešek pri padanju konstanten ali naraščajoč? Špelca: ne vem P: če se torej vržem iz stolpnice in padam pospešeno, ali se na tleh 'razbijem'? Š: ne vem, probejte 
bio letos: P: naše telo je prepleteno zs zelo dosti mišicami (zs je njena posebnost )
slo v 2.a: P: ...en tak fejst profesor... 2.a: kašn pa je? ksko pa zgleda? P: kaj nej vam rečem? dobr avto ma... (veleum )
geo letos - sošolka je vprašana: P: ja agica kaj se pa tak kislo držiš? a te je fant pusto? (fox je štajerc) A: ja P: ajaaa, ka ga je pamet srečala? (krutaaa... :
to je to no, kej več se pa ne spomnem...
|
The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage.
|
|
|
danijelca
Pruček

Kul meter: -6
Spol: 
Sporočila: 28

|
Pišemo popravca kemijo! Pa še sz novo profesorco! Sošolc jo praša če mu lohku nekej pomaga, ona pa mu reče, al nobenmi al usem. Pa se oglasi cel razred: DEJTE KR USEM!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|