Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Kja narediti, če vam zmanjka 2točki pri sprejemu za fax??? (Število ogledov: 877 )
|
Ancy7
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 2
|
Srednjo šolo sm naredila 3-4 letnik s pravdobrim uspehom..maturo s dobrim..nadaljevati sm hotela pedagoško fakulteto-vpisala sm na prvi-lj drugi-kp na tretjega pa nism nič opisala(sm se zafrknila) sedaj sm dobila, odgovor da nism sprejeta ne v ljubljano(zmanjka mi 11točk) v kopru pa 2točki..ali se lahko pritožim na moji srednji šoli(zdravstveni) da mi poiščejo tiste 2točki.ali se to da? če pa ne pa kaj priporočate..ali kr na en fax pa drugo leto prekfalikacije na pedagoško(če bi me vzeli) PROSIM PROSIM zelo bom hvaležna vseh odgovorov..Hvala mwa* Anja
|
|
|
|
|
pheenka
Četrtovček

Kul meter: 4
Sporočila: 194

|
rok za pritožbo si že zamudila, to bi se mogla takrat v roku treh dni pritožt na ric (tvoja srednja kle nima velik zravn)
zdej ti ostane to kar si rekla, v drugem roku kam, pa pol naslednje leto spet probat (pa greš magari še prej maturo zboljševat - glede na to, d si to mal slabš pisala), alpa d počakaš to leto...
|
|
|
|
|
innuendo
Drugarček

Kul meter: 1
Spol: 
Sporočila: 74

|
pokliči na ric in obrazloži situacijoin vprašaj, če se da kako še na vpogled. veliko sreče ti želim!
|
|
|
|
|
ross
Novinec

Sporočila: 3
|
nimas kej, tko je pac nanesl! moji frendici je za arhitekturo zmankal ****ing 0.2 tocke, pa ne bo nc pomagal, tud ce se na glavo postav...
lep preostanek dneva!
|
|
|
|
|
ZaspaNkA
Novinec

Spol: 
Sporočila: 6
|
Ancy ne obupat, pa potrud se, pa kukr je reku innuendo, probi na ric poklicat, pa mau pojokej v telefon.. Ce ne zarad druzga, bos mela saj filing, da si nrdila, vse kar si lahko.
|
|
|
|
|
Ancy7
Novinec

Spol: 
Sporočila: 2
|
ja jaz upam da bo šlo an.. kaj mi a potem priporočate če ne bo šlo,,a nj grem kr na en fax pa pol prekvalifikacije ..al nj podaljšam status dijaka(ali se da?) no ja upam da bo že..grem zj vrjetno zviševati točke..upam da bo če ne pa drugo leto
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|