|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
poison
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 6

|
Weeda...dej ti men prosm povej kako naj jst sosolko prepricam da gre na ta fax k si ti (inf. in rac.).Zenska ma neki pojma o tem sam jo je ful strah da ji ne bo uspel ker je na gimnaziji in nima predhodnega znanja.Ze na vse nacine sem ji hotla odprt ucke,da ce se bo potrudla ji bo ratal,k ne bo edina k bo prsla z gimnazije sploh pa ne bo edina zenska(to jo tud muc).K res jo pa veseli.Ksn nasvet?
|
|
|
|
|
weeda
Moderator

Kul meter: 20
Spol: 
Sporočila: 147

|
Hum. Predvsem se mora sama odločt, da hoče it to res študirat, ker bo drugač teb očitala še cel življenje zakaj si jo prepričala da gre gor (v primeru da ji seveda ne bo laufal).Zdej tko je.Res je mal teži, če greš na ta faks direkt iz gimnazije, ker bo večina sošolcev zihr iz kšne vegove, kjer pa pridobijo veliko predznanja za to.Sam oni znajo programirat.V 1. letniku pa sta od 10. predmetov samo 2 taka, kjer ti to koristi. Ostalih 8 je pa bolj ali manj matematičnih oz fizikalnih. Tukej mamo pa mi, ki smo prišli iz gimnazij veliko večjo prednost kot vegoci, enostavno zaradi tega, ker so nas s tem veliko več "posiljeval". In jaz osebno, sem jim za to zdaj ful hvaležna, ker res ne vem, ka bi nardila, če neb mela tazga predznanja oz matematike in fizike, kot ga imam! Tko da v tej smeri mamo gimnazijci ful večjo prednost. Programiranje pa povzroča malce več težav, samo je pa tako ali tako veliko sošolcev, ki je pripravljenih pomagat, tko da ni problem, pa tudi asistenti so razumevajoči in ti pomagajo, če jih prosiš. 100% pa ne bo edina ženska tam gor. Jz mam kr nekej sošolk. Če sem iskrena jih mam velik več kot sm pričakovala, se pa vseeno večinoma družm s sošolci. Kar ma tudi svoje prednosti 
LP
|
Živi zdravo z naravo
|
|
|
poison
Novinec

Kul meter: 0
Spol: 
Sporočila: 6

|
Ola! Hvala za to. Probala ji bom nekak v takem caru kot si ti povedala povedat. Ne bom je silila,saj vem (in kot si rekla sama), da bo lohko mene krivila za to odlocitev ce ji ne bo slo. Se enkrat hvala. Lepo se (s)mej.
|
|
|
|
|
incognito
Administrator

Kul meter: 14
Spol: 
Sporočila: 190

|
poison, če ima tvoja prijateljica kakšne pomisleke glede FRIja in tega da prihaja z gimnazije, mislim, da bo na tem forumu našla kaj nekaj sorodnih duš. Vključno z mano.
Bom pa še sam potrdil Weedino mnenje, pogoj za prvi letnik je Analiza I, kar je v grobem rečeno matematika in analiza funkcij. Zdej meni se ne zdi, da bi naše gimnazijsko znanje pri tem predmetu pešalo za ostalimi našimi kolegi, morda v kakšnem primeru celo nasprotno...
No, karkoli jo že interesira glede FRIja, imamo temtiko, ki je namenejna izključno takšnim problemom in kjer bomo pomagali kolikor se bo le dalo. Lahko tudi sama vpraša kar jo zanima.
Spodnji klik : http://www.dijaski.net/forum/index.php?board=8;action=display;threadid=120
Lep računalniški pozdrav
|
|
|
|
« Zadnjič spremenjeno: 10.11.2004 ob 22:07 Avtor: onliner »
|
|
Think before you think!
|
|
|
Hellspawn
Pruček

Kul meter: 8
Spol: 
Sporočila: 41
|
Huh, a tok vas je slo na FRI , a Hundey tut?
jz sem se zmeri na Bezigradu ja , trenutno 3. letnik crka B
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
Jest sm fkktjevc (izgovori kot želiš). 
p.s.: lepo te je spet vidt tukaj.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hundey
Moderator

Kul meter: 34
Spol: 
Sporočila: 604

|
kure: 
Sej smo mel Tončko, pa se je kompleks (ki ga btw nikol ni blo (FEGA RULZ!)) razblinil.
Sedaj pa nazaj na temo!
|
|
|
|
|
LaNoche
Pruček

Kul meter: 10
Spol: 
Sporočila: 32
|
js sm pa kr fazanka na GIM. Litija. najdi.si pa napiše gimnazija litija če vs kj več zanima...našga linka ne znam na pamet
|
Vedno vaša...LaNoche:)
|
|
|
sorrow
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 43

|
Gey Club Celje alias GCC 
aja, pa ze 3je leto se matram..se 1, pa bo konc muk in trpljenja
|
|
|
|
|
|
|
sorrow
Pruček

Spol: 

|
3. c, pa eno najboljsih razredncark mamo (valantko )
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sorrow
Pruček

Spol: 

|
ja center ima vlek obseg nadpovprecno dobrih bodocih intelektualcev.(2.letniki majo celo i oddelek )
mernikovo mate?sej se mi smilte...mi jo mamo za deutsch
|
|
|
|
|