jančula
Novinec

Kul meter: -1
Spol: 
Sporočila: 9

|
Heii! 
jaz pa hodim na III.gimnazijo MB v prvi letnik samo nisem več fazan
|
|
|
|
|
|
|
jančula
Novinec

Spol: 
Sporočila: 9

|
ne!!! hehe  mam že hakl...tak da nisem več fazan 
kam pa ti hodiš???
|
|
|
|
|
|
|
TANCHI
Novinec

Kul meter: 1
Sporočila: 1
|
Evo folk, da se tud jst pridružm pogovoru, jst sm zdele fazan na Bežigrajski gim. in morm rečt da mi ni glih najbl ušeč, una za kemo(FEGUŠ) mi gre tok na ***** pa za anglo(REGELJ) pa za slovo(ena mlada) pa za mato(tola) pa za fizo(žigon) pa za franco (barjaktarević, tko da no moj začetk glih ni zlat.
|
|
|
|
|
ursa
Drugarček

Kul meter: 17
Spol: 
Sporočila: 91

|
jah....
fega je se iz mojih (starih dobrih) casov vsi smo prsli cez (z vecjo muko seveda) in tudi ti bos
|
|
|
|
|
|
|
|
|
coccolina
Novinec

Spol: 
Sporočila: 4

|
Fazanka na Likovni gim
|
|
|
|
|
coccolina
Novinec

Spol: 
Sporočila: 4

|
:BU Novi Gorici
|
|
|
|
|
Tallis
Pruček

Kul meter: 0
Sporočila: 10
|
4. letnik gim Velenje.... še 9dni...pol pa kooooooončno konc( no nj bi nardila maturo in končala)
|
|
|
|
|
mala88
Tretarček

Spol: 
Sporočila: 102

|
gimnazija nm, 4. letnik...pa tut upam, da bo sam še do konc druzga tedna, da ne bo treba kej ponavlat v jesen slučajno
|
|
|
|
|
|
|
keischa
Novinec

Spol: 
Sporočila: 6

|
Am.. gimnazija Poljane ..evropski oddelk ...fazanka... prvi vtisi : reeeeeeeees fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul krneki..sam kul no
|
|
|
|
|
EX_vegovc
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 17

|
Za vse vegovce ( SŠER ) !! Sem bivsi vegovc, letos koncal 4 letnik in uspeno zakjucil maturo.. No bostvo tega posta je da vsem sedanjim in bodočim vegovcem povem da vegova sploh ni težka ( samo ucit se je pa treba ), da se neboste zdaj doma pregovarjali z starsi zaradi moje izjave...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
danijelca
Pruček

Kul meter: -6
Spol: 
Sporočila: 28

|
turistična v izoli-1.letnik ful je zakon!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
sarissima
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 1
|
Pa kje ste usi škofijci no... Ko prideš u računalnico usi neki brskajo tuki zdej pa nazadnje nbenga
|
|
|
|
|