Pošlji datoteke Donatorji Forum Top 100  

Iskanje datotek:
  Jeziki
Angleščina
Francoščina
Grščina
Italijanščina
Latinščina
Madžarščina
Nemščina
Ruščina
Slovenščina
Španščina

Naravoslovje
Biologija
Fizika
Kemija
Matematika

Družboslovje
Filozofija
Geografija
Psihologija
Sociologija
Zgodovina

Drugo
Ekonomija
Glasba
Računalništvo in
informatika
Umetnost
Strokovni predmeti
Šport
Tehnika
Ostalo

Najnovejših 100
Na začetek

Statistika:
  Št. datotek:  12384

Delphi-si
Delphi-si

Kiberpipa
Kiberpipa

Slo-Mod
Slo-Mod

Pikslar
Pikslar

Dijaski.net skupnost Šola in njene temne sile Prigode, metode in zablode Zajbancije v sql
Stran: [1] 2 Natisni
Avtor Tema: Zajbancije v sql  (Število ogledov: 3503 )
D3U5
Četrtovček

Kul meter: 23
Spol: Moški
Sporočila: 173

Poslano: 14.10.2004 ob 20:13 Odgovori

Ker je verjetno to eno izmed najbol zabavnih opravil u soli, se mi zdi prav, da se o tem tut govori. Povejte kaj ste kej prfoXom zakuhal, kaj ste razbil, itd. Sploh pa so dobrodosle gimnazijske fore, da bomo lahko kej kopiral Smiley

GCC naj naj:
Enkrat smo kolegu k ma skuter med eno uro (trije smo sli na wc) odnesl skutr v solo, dol do garderobe. tip seveda ni vedu. Njegov kolega mu je reku, d rab kluce od omarce (na njegovem obesku je bil tut kluč od skuterja) In pol smo mel drag race po garderobi. Najbolj zabavno je blo med glavnim odmorom, k je folk prsu dol, pa bi jih skor zgazili pr 40 km/h. Tip je biu čist iz sebe, k je vidu ka smo nardil.
Nastala skoda: Mal bencina smo mu porabl, pa dobil 3 pisne opomine. ni panike  Smiley

GCC (3.č) naj naj:
Dolgočasna ura kemije (neke entalpije pa tak... bleh. u glavnem... U zadnih klopeh se dolgocasmo in lih takrat je po razredu kot zgled krozlo neko razkuzilo. Pride do nas in mi naspricamo mizo, mal stene pa dva stola. Kolega kadilec se pa takoj spomne d bi blo se bolj zabavno (kod da nemogoč smrad ni bil dovolj), če bi zadevo przgal. Ugante kaj se je zgodil. razkuzilo se vzge in vse napricano začne goret! PrfoXa je lih po tabli pisala in ni takoj opazla. Mi pa k nori nacel s puloverji pa majcam tolct po ognu. Ko se prfoXa obrne smo trije bli brez majc in smejal smo se k zadeti.
Nastala skoda: Na solskem inventarju se nasa piromanija ni poznala, vse kar smo dobil je opozorilo, da ni primerno bit brez majce v razredu Cheesy

To je vse z moje strani. Dajte no. Zaupajte nam svojo neumnost  Wink
« Zadnjič spremenjeno: 16.10.2004 ob 18:12 Avtor: D3U5 »

[b]Deus has Spoken![/b]
weeda
Moderator

Kul meter: 20
Spol: Ženski
Sporočila: 147

Poslano: 16.10.2004 ob 10:43 Odgovori

Hja. To je sicer neumnost iz osnovne šole, sam se jo da komot uporabt oz izvest tut na sredni šoli.
Torej.
Zaradi hude bolezni profesorice za slovenščino, smo v 3. konferenci dobil novo. U bistvu ni bla nova na šoli, ker je učila do takrat našo paralelko. No....ženska je bla torej obsojena na nas.
En dan bi mogu bit sošolc vprašan dotični predmet za celo leto nazaj. Ker pa je bil človek pač tak....len in se mu ni dal učit, seveda ni mel pojma. Tko je med odmorom pred našo uro vzel iz torbe sekundno lepilo in ga skoraj več kot polovico iztisnil v ključavnico od vrat razreda. Ko je prišla prfoksa ji seveda nikakor ni uspel dat ključa v ključavnico. Po tem ko ji je to čudežno nekako uspelo, pa seveda ni mogla odklent razreda. Tko je šlo 20 minut ure (aja pa ženska je tko al tko vedno zamujala okol 10 minut na uro:) ) predn se je končno odločila da je šla po hišnika in po ključe za en drug razred.
Vsa zmedena je začela razlagat snov, čist je pozabla, da more bit sošolc vprašan, ko je v razred pršu hišnik z vrati v rokah Cheesy  Absolutno je cel razred planu v smeh, hišnik je pa prfoksi povedu, da je v ključavnici sekundno lepilo. Vsa razočarana nad nami je začela sprašvat, kdo je to naredu in valda smo se vsi delal angelčke in da tega pa že nismo mi naredl. No ne vem zakaj nam je to dejansko verjela Smiley Res pa je, da smo slovel tut kot zlo miren razred (v primerjavi z B razredom) In sošolc je ušel kazni. Smiley
Nekak včasih ne morš verjet, kok so prfoksi lahko naivni Wink

LP Grin

Živi zdravo z naravo
D3U5
Četrtovček

Poslano: 16.10.2004 ob 18:24 Odgovori

OMFG. Ta je pa res huda. Zej sm pa ful nostalgicn postal, pa mam tak "rememberance" fazo iz osnovnosolskih casov Smiley

1) pride ucitl bajle u class, pa presteje ucence. nobeden ni manku in tak je zacel neki po tabli pisat. en sosolc pa je takrat pograbu torbo pa jo pobrisu skoz okno... To je pocel skor cel trimester, dokler ni postal premrzl za take podvige... Smiley

2) Spet bajla (ucitl je biu ful fajni za je*at u glavo)... Edn u zadni klopi zacne z zaprtimi usti MMMMMMMMM delat (ce si zej to predstavlate). in ko ena bolezn se je to razlezl po celem razredu. ce bi reku d je blo hrupno, bi se lagal... ucilnica se je TTRRRREEEESSSSLLAAAA. Ucitl je pa zivcn zlom dozivu k nas ni mogu umirit in je "zbezal" iz razreda. Sicer je prsu nazaj z ravnatlom pa socialno delavko, ampak nontheless Smiley

3) Najbolj zabavna in tut najbolj nevarna iz osnovne sole: S parimi prjatli smo sli u nadstropje razredne stopne in to 5 minut pred glavnim odmorom. S sabo smo prnesl pa olje, ki se nam je "ponesreci" polilo sredi najbolj prometnega dela hodnika... hehe. kak so leteli froci po zraku. joj. se zele se smejem k tole pisem. Mi smo se neki casa rezal, pol smo pa raj pobegnal s prizorisca. Blo je smesn za umret.

LoL

[b]Deus has Spoken![/b]
mojo-jojo
Novinec
*

Kul meter: 1
Sporočila: 7

Poslano: 17.10.2004 ob 15:28 Odgovori

Se iz moje strani en flashback na osnovko .. pac, tko kot povsod vrjetno, smo tudi v nasem klasu imeli enega nadobudnega trouble-makerja (alias razbijanje sip, *obcevanje* s prfoksi in vsesplosno motenje reda in miru v solski ustanovi).. ok, do tu vse lepo in prav.

Potem pa nekega lepega dne tip v solo prinese rocno granato. Stvar je na pogled delovala pristno in clovek se je igral z varnostnim zaticem..

Poklicemo razrednika - drugace ucitelj fizike, sicer pa pristas nekonvencionalnih metod pedagogike. Pride v razred, stopi do modela z granato in ga samo prime za ovratnik pa dvigne za pol metra v zrak, mu vzame granato in ga odnese v fizikalni kabinet. Cez kaksne 10 minut pride tip iz kabineta ven, v nulo zaripel v glavo cist presran in objokan.. do konca pouka je samo sedel v zadnji klopi in ni rekel ne bu ne mu.

Granata je bila po "uradnem policijskem porocilu" - fake.

.. the truth is out there ..

Mozilla Firefox - vzemi splet v svoje roke.
D3U5
Četrtovček

Poslano: 17.10.2004 ob 17:33 Odgovori

Shocked

Sam on lahko ucitelja tozi. Fizicni obracuni so against the law FFS!

Sicer pa dobra fora  Wink Wish I was there! Smiley

Dajta Kure, bac3k in ostali. sigurn mate kaksne lepe spomine? Share all your evil doings with the rest of us!  Tongue

[b]Deus has Spoken![/b]
bac3k
Drugarček
**

Kul meter: 11
Sporočila: 53

Poslano: 17.10.2004 ob 20:42 Odgovori

Hmm, kaj naj ti povem, zgodbo o prfoksi za zemljepis, ge. Aupič, ki so jo zaprli v omaro (baje), ali o koncertu powerdancerk (da, gospodicna power dancerka, ce pojes na playback moras, ko hoces nekaj v zivo povedat, prizgati tisto stvarco, ki jo drzis v roki, mikrofon namrec)  Tongue

Z drugimi besedami, nic omembe vrednega iz osnovke, da o gimnaziji ne govorimo  Smiley

..
D3U5
Četrtovček

Poslano: 18.10.2004 ob 18:10 Odgovori

Daj daj, don't be greedy, share your popcorn! Ummm... I mean za***ancije...  Cool

Daj nam kako ideo, ugotavlamo, da smo prevec konformisticno vzgojeni da bi se kej sami spomnal  Zacuden

[b]Deus has Spoken![/b]
Hellspawn
Pruček
*

Kul meter: 8
Sporočila: 41

Poslano: 24.11.2004 ob 19:38 Odgovori

1. letnik:
-obracanje plosc na stropu , kr lepo je zgledal ja Tongue. Dokler niso "obracalci" dobil ukora zaradi dela nad 2m in unicevanja solske lastnine Tongue
-stol je padu skozi okno... no comment
- hmmm.. en sosolc je za foro zazgal paper, pa ga ugasnu in ga dal v omaro. Pol pa sred slove zacne smrdet. Slovarca gleda kje to smrdi(seveda smo vsi vedl da se je paper verjetno vnel) Voha skozi okno, gre na hodnik, pol gre pa po hisnika. Sosolc hitro izkoristi cas, odpre omaro in vidi papir ki je bil cel v ognju.. hitro ga vrze vn Tongue. Slovarca pride nazaj najde pepel v omari, hja  sosol prizna Tongue.

D3U5
Četrtovček

Poslano: 25.11.2004 ob 16:38 Odgovori

Ugh... To v 1. letniku... si pa upate Cheesy

[b]Deus has Spoken![/b]
NaDsTrEsK
Novinec
*

Kul meter: 0
Sporočila: 4

Poslano: 24.12.2004 ob 17:47 Odgovori

ja dobre fore mate tole... Grin
ok, se neki nasih iz osnovne...
- tik pred valeto, smo pr likuci ene svecke skup nosil, da bi jih kao na valeti vsak svojo nosu, pa u vrsti sli, bla bla bla, in je mela ucitlca uzigalnik na miz... tko med odmorom ji s****im uzigalnik, in gremo na zenski wc, pa ful tistih birsac za roke brisat damo u lijak in jih vse skp zazgemo...mater je smrdel Grin pol likuca (***jena zenska) pride nazai, in ji ni blo jasn kaj cela sql tuk smrdi...mi se pa rezimo Cheesy

okej, tale sploh ne vem ce je iz nase sole, nekje sm slisala:
- u zadnih klopeh so bli ful nemirni, in prfoksi je dost in se zadere: zadnja klop ven! in mudeli odprejo okn in ***nejo klop vn... Cheesy

aaam, kaj je se kej blo... nakonc 8ga klasa, tko cele hodnike smo zalil z vodo, pol pa gor natresl riz al neki podobnga (ne spomnm se vec tocno), in tist se je napihnl... lol Grin
D3U5
Četrtovček

Poslano: 24.12.2004 ob 18:41 Odgovori

Citiraj
- u zadnih klopeh so bli ful nemirni, in prfoksi je dost in se zadere: zadnja klop ven! in mudeli odprejo okn in ***nejo klop vn...

Carsko!

[b]Deus has Spoken![/b]
weeda
Moderator

Kul meter: 20
Sporočila: 147

Poslano: 25.12.2004 ob 15:31 Odgovori

Citat od: NaDsTrEsK
- u zadnih klopeh so bli ful nemirni, in prfoksi je dost in se zadere: zadnja klop ven! in mudeli odprejo okn in ***nejo klop vn... Cheesy

LoL. Ja, to sm tut jz že slišala enkrat. Sam to pa praktično že presega meje normalnosti. Kaj če bi miza padla na koga? To se mulci takrat gotov niso uprašal. Sicer bi jih pa jz takoj izklučla iz šole, pa v pobolševalnico za par let!

LP Grin

Živi zdravo z naravo
LaNoche
Pruček
*

Kul meter: 10
Sporočila: 32

Poslano: 25.12.2004 ob 15:41 Odgovori

no to ni blo u našmu classu je blo u enmu drugmu na naši gim.
gefa - skoz mormo prepisvat iz prosojnic. dva u zadni klopi sta si pa nohte strigla pa jih žgala pa radirko sta žgala in valda je ful smrdel in prfoxa prec paniko. grafoskop je šov grafoskop je šov hitr izklop grafioskop in valda panika. in pol jo nasledno uro uprašajo: gospa profesor kaj je pa z grafoskopom? pa tko ona: ma zdj je že uredu je termočeln šov.
Loooool Smiley

Vedno vaša...LaNoche:)
danijelca
Pruček
*

Kul meter: -6
Sporočila: 28

Poslano: 10.05.2006 ob 13:22 Odgovori

Vem, da je ta stran že stara in da ni nihče že dolg pisal gor je veeno zabavno brat, tko da pište!!!!!!!!!!!!!
.:Ula:.
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 18

Poslano: 12.05.2006 ob 07:55 Odgovori

Citat od: NaDsTrEsK
okej, tale sploh ne vem ce je iz nase sole, nekje sm slisala:

iskra v kr Wink

mi smo pa spraznil gasilne aparate v telovadnc, se obmetavl s pomarančam, počečkal celo garderobo, da smo jo belil, spustil hrčke med bajlo, en sošolc je teki z omaro v kateri je tv in prevrnu vse, pa je bla tv v sam 5-ih bavah, sošolka je tok nabutala sošolca, da je v vrata lukno naredu pa še vs hodnik pobruhov, ker jo je za rit prjev, pol je paše zarad vrat naje*ov pa jih plačov... Cheesy

The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage.
bendher
Drugarček
**

Sporočila: 55

Poslano: 13.05.2006 ob 19:53 Odgovori

- Jaz sem v 2.razredu osnovne razbil luč v garderobi. S sošolcem sva tekmovala kdo vrže čevlje višje čez ramena ali nekaj takega. 1 mesec ali še več me je učiteljica spraševala če sem doma povedal  za razbito luč  in sem kimal da ja. nato čez čas pokliče domov in so starši bili začudeni od kje njej to.. Roll Eyes

-na valeti je sošolec uriniral na kljuko učiteljičinega avta Smiley
Bom se še kaj spomnil...
RoRi
Novinec
*

Sporočila: 1

Poslano: 14.05.2006 ob 15:46 Odgovori

Blo je v drugem letniku, izlet v Rim. Naš razred, trije profesorji, vodička in dva šoferja. Zvečer mi sevede vsi polni energije in čist navdušeni nad uporabo sobnih telefonov. Nakar en sošolc pokliče v sobo prfokse za slovo in s spremenjenim glasom: "Mmm.. A že spiš?  " Ona čist presenečena: "Hm, tole bo pa napačna soba  Undecided "
Naslednji dan nam pa vsa hihitajoča razlaga okol kk se je en šofer zmotu k je klicu vodičko in da je ona vedla da se neki plete med njima!  

Grin Grin Grin
« Zadnjič spremenjeno: 14.05.2006 ob 15:46 Avtor: RoRi »
.:Ula:.
Pruček
*

Kul meter: 3
Sporočila: 18

Poslano: 16.05.2006 ob 16:19 Odgovori

js pa sošolc sva enkrat dol udarla cel dan in sva šla nekam na kofi pa tk sediva kšne pol urce, nakar pridejo tja v kafič tri fokse - mta, slova in soca... midva seveda sediva tk, da naju takoj opazjo, pa najprej res panika... pol pa še prisedejo...  Shocked Huh <-- tk nekak sva midva zgledala takrat... no pol pa slovarca začne debato, kk to da nisva v šoli bla bla, na koncu pa res debata, kdo je kok šprical v sš ipd. in čez kake tri urce selepo odmajemo ven, vsak po svoje, naslednji dan pa noben nič reku, še opravičeno je blo s strani slovarce da naju je res vidla na treningu atletike, ki je noben od naju ne trenira  Roll Eyes Embarrassed Grin

The Only Difference Between Martyrdom And Suicide Is Press Coverage.
valcy
Četrtovček

Kul meter: 7
Sporočila: 169

Poslano: 16.05.2006 ob 20:57 Odgovori

Lep pomladni dan... in valcy se odloči, da namesto v šolo, rajš gre mal na šoping...
In nekje na moji poti me ustavi novinar (seveda brez "Gospodična, a vam lahko zastavim krajše vpašanje?") in me direkno intervjura. V šoku sem pač povedala svoje in v toku dneva pozabla na vse.
Zvečer pa gledam nacionalko pa vidim sebe, sicer malo zmedeno, polno nakupovalnih vrečk in nič kaj bolano (kar naj bi pisalo v opravičilu).
In ko sem naslednji dan prišla k razredničarki z opravičilom v roki, me je ta pozdravla z pogledom ala BUSTED!
Žal mi ni preostalo drugega kot da se obrnem in požrem neopravičene...
lol
Legalo
Drugarček
**

Kul meter: 2
Sporočila: 68

Poslano: 19.06.2006 ob 16:43 Odgovori

rofl to je prav čist pwned !  Cheesy

All sheep.
danygirl
Maturant

Kul meter: 9
Sporočila: 251

Poslano: 20.06.2006 ob 17:37 Odgovori

hahaha....ma ke dore fore....hmmmm, mi smo naši učitlci od likovnega zmer kile lepilnega traka lepli na hrbet...pol pa je še cel dan hodila okol s tistim lepilnim gor, učitli pa čudn gledali Grin

sicer smo bli pa pridni Grin

LP DANYGIRL
premalopameten
Pruček
*

Kul meter: -1
Sporočila: 22

Poslano: 08.08.2006 ob 13:24 Odgovori

Pri glasbeni smo eni prsmukjeni ucitlci kljuko z vžigalnikom žgali pol pa sploh ni vedla zaka ma tak crne roke.Sevedi smo bili vsi  " Zacuden " pa anglecki do amena.
« Zadnjič spremenjeno: 08.08.2006 ob 13:24 Avtor: premalopameten »
bambina
Pruček
*

Sporočila: 38

Poslano: 10.09.2006 ob 14:07 Odgovori

kake dobre fore!!!!!!!! samo ona o klopi mi je pa še vedno najboljša!!
no, kaj pa smo mi delali. . .
oš:
sošolc je skoču skoz okno z dežnikom v roki(kao padalo). . .
med uro telovadbe smo v osmem razredu šli na pokopališče in se tam špricali z vodo. . .
en sošolc se neka špila v odmoru. bli pa smo v učilnici za biologijo. pa se špila tam, ko si one živali v onih čašah(ne vem kak se reče) pa kr naenkrat neki pokne pa prismrdi. . . je dol vrgu, po nesreči, kačo v tisti stvarci. pol pa je cela šola smrdela. . .
eni so dali v posodo za milo bencin. . . pol pa si je učitlca tam umivala roke. . .
gobo so polili z milom. . .ko se je brisala tabla je blo vse penasto. . .
v sš pa je sošolka skočla skoz okno v trenutku ko je prof prišla v razred. . .
ena se ga je v prem letniku napila in je prišla v šolo koma pijana. . . kr zanašalo jo je. . . pa je mogla it po test pri najbolj strogi prof pa gre pa ga vzame pol pa se gre vsest nazaj. ..  pa čuješ čez neki cajta kak ona bruha. . . na srečo je blo konec ure pa vsi letimo ven. . . prof nič ne reče. . . ona cela pokozlana pa še dve sošolki zraven. . . pa gre brisat kozleke pa papir kr skoz ono dol meče. . . še zaj ne vemo če je komu priletelo na glavo kaj. . .
izjava prof pri fiziki, ko si sošolc lepo kultrono briše nos(robec itd.):"prosim, če greš to delat ven, ker je nekulturno in nehigiensko!"
dogodek, ki se je zgodil meni osebno. . . no, tak v oš mamo konec tel. pa grem jaz v garderobo pa da se bom malo umila. . . pa začne cev skakat pozraku pa vse okoli šprica. . . pa namesto da bi jo zaprla vedno bolj odpira(nisem vedla v kero smer) pol pa končno zaprem pipo pa pobrišem hitro. . . jaz cela mokra. . . si dam hitro majco drugo gor pa kavbojke. . . pa po telesu cela mokra. . . se z kavbojkami upognem, pa čuješ kak se mi po celi riti razparajo. . . pol pa veselo k pouku. . .

no, to se je dogajalo in se še dogaja nam. ..  žal nimam nobene tak smešne kot je ona z klopjo. . .

edino sanje so kraj, kjer se lahko vse zgodi. . .in naša domišlija, seveda. . .
bambina
Pruček
*

Sporočila: 38

Poslano: 13.10.2006 ob 20:20 Odgovori

no, ljudje dajte, pišite kaj, da se bomo v teh turobnih dnevih malo nasmejali!

kaj se je še nam zgodlo v novem šolskem letu:
gremo veselo na pijčo po pouku, pa vidiš mene, tak pridem vsa vesela k mizi se vsedem in. . .  veselo padem dol. . .ampak sem mela to srečo, da je poleg sedela sošolka in me prijela, tak da nisem čisto dol padla. . .

vprašanje prof za mat: ja kak pa lahko nogomet špilaš, če te roke bolijo?
vprš prof za zgo: a je pomembno, da avto užge? ja kdaj se prestavi v peto?( že stari prof, pa že doooolgo ma izpit)

hja, drgač pa smo mi kr dolgočasen razred. . .

edino sanje so kraj, kjer se lahko vse zgodi. . .in naša domišlija, seveda. . .
beyb
Maturant

Sporočila: 253

Poslano: 26.11.2006 ob 19:00 Odgovori

Hja enkrat ko smo mel popoudne pouk in je bla zima, se prau je bla tema že vzuni in smo mel zadno uro razredno.In se tko nobenmu ni dal bit več tm in usi prfoksi kao če ns lah domov spusti in tko pa ns ni hotla(kura Smiley), uglaunem kr naenkat vidš k en luč ugasne in tko tema u klasu foxa se dere kdo je to ugasnu in tko na steni vidš v soju cestnih svetilk njeno skodrano čupco pa njen glas čist panična ;Dvalda u tistem času pol klasa spiz**** domov Wink

Al pa ena moja sošolka skos klepetala med uro in ji prfoxa reče da nej bo tih in ona valda ni bla in pol prfoxa zabije a se greva vn zment..in tko sošolka:ne gospa profesor js se ne tepm rada Cheesy

Al pa sošolka uzela tampon pa ga pobarva na rdeč pa vrže u vodo da se je napihnu pol ga pa postav na poličko od table tm k je goba.In tko kao tablo briše in foxa lih u klas pride in sošolka zagrab tampon in tko prfoksi direkt pred nos kao ka pa je to gospa profesor mi pa valda u smeh Cheesy prou tko pred nosom se je ji guncu lol

Pa velik stvari bi se najdl...js se skos smejim u šol, u našem klasu je usak dan vsaj ena za***ancija Smiley

*let us enjoy our love as long as we may
Stran: [1] 2 Natisni 
Hitra navigacija:  

Prijava uporabnika
Ime:
Geslo:

Nov uporabnik?
Napiši novico
Pozabljeno geslo

Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.

Osnovnošolski oddelek
    Srednješolski oddelek
    Razno

Anketa
Ste zadovoljni s toplimi malicami v srednjih šolah?
Da
Da in ne
Ne
Pri nas je (še) ni
Nisem dijak

Predlogi za novo anketo!

Stiki:
 • Administracija × klik
 • Oglaševanje × klik

Strani gostuje

Dijaski.net  2000-2007 - Vse pravice pridržane
ISSN 1581-923X