Jeziki Naravoslovje Družboslovje Drugo
|
Statistika:
|
|
Št. datotek:
12384
|
|
|
Avtor
|
Tema: Zajbancije v sql (Število ogledov: 3504 )
|
adara
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 6
|
Mi smo si enkrat še v prvem letniku (pred davnimi davnimi časi) podajal eno peresnico... Pa smo parkrat zadel tisto visečo luč. Pol se sred ničesar luč kr naenkrat odtrga (z velik hrupa, skor zadane sošolko) in visi sam še na eni špagi... Vsi v šoku mirno in lepo sedimo v razredu, čakamo kaj bo... Pride prfoksa in začne razlagat snov. Kot da ni nič. Kaj je pa z vami, da ste dans tak mirni? Nččččč
|
|
|
|
|
|
|
Indigo
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 15

|
Ok, bom še js eno prigodo napisu... v telovadnici, kjer smo meli ŠVZ, so bli namontirani zvočniki (na stropu, valda zavarovani z jekleno mrežo). Enkrat igramo fucbal, pa nardi sošolc dolgo podajo, pa se žoga zabije z vso silo u tisto mrežo...vse se zatrese, najprej pade mreža...ko mislimo, d je vsega konc, se odtrže še zvočnik in ***ne na tla. Nihče ni bil kznovan, kr bi se to loh zgodilo vsakemu.
|
|
|
|
|
|
|
limea
Pruček

Kul meter: 1
Sporočila: 48
|
To je blo pri bratu v osnovni, v eni učilnici kjer so imeli neke gumbe od elektrike na steni. Pa je enkrat en njegov sošolc med odmorom tiste gumbe malo zavrtel. Sredi ure pa reče profesorca, naj prižgejo luči, ker je temno in gre nekdo prižgat, nakar ena izmed luči poči in se una plastika, ki varuje žarnice zruši dol, par cm od ene sošolke.
|
|
|
|
|
plonkar007
Novinec

Kul meter: -1
Sporočila: 8
|
mi smo pa v osnovni mal gume pro. za zgodovino na kolesu spucal... to je biv smeh... potlej smo ribe iz akvarija mal pod uzigalnikom zgal... je smrdel da to ni blo res... pa radi smo žgal kljuke na vratih k je pol kdo prjev je meu cis crno roko pa iz laboratorija smo eprovete kradl... pa se zame najbl smesn .. tovarišica za mato odklene vrata v kabinet (ze po pouku) in kluce pusti na zunajni strani vrat... pa je sosolc to vidu sam vrata je zapru pa zaklenui da je uciteljico sele hisnih resu... ..... dobri stari cajti zdej pa smo bl pridni....
|
|
|
|
|
nejci
Pruček

Kul meter: 3
Spol: 
Sporočila: 14

|
V osnovni: bi mogl met likovc pa so bila vrata zaprta. Mi se usedemo pred učilnco pa čakamo učitlco, in čakamo... no pol je pa po ene pol ure neki not zaropotal, pa so eni naši tipi splezal po vratih pa pogledal čez okn nad vrati - notr pa učitlca (baje vsa nesrečna) sedi za mizo in čaka. Eni pred nami so jo not zaprl , mi smo jo pa tud bl počas vn spravl. Za "nagrado" smo lahko imeli še eno uro likovca 
V sredni smo pa med odmorom skozi okno metal pomaranče na policaje k so bli uzuni. Pol smo jim pa še en avijon iz šeleshamerja poslal dol. Pol je pa pršu en (mislm da prfoks) k nm v razred, če smo mi dol pomaranče metal, pa smo se vsi neumne naredil pa rekl da so mogoče iz kšnga druzga klasa dol metal
|
|
|
|
|
evie *
Drugarček

Kul meter: 0
Sporočila: 72

|
Al pa poslušte to foro-ta prov zmaga ane  Sicr ni blo to v našmu klasu, smo pa slišal, da so to izvedl eni od naših prfoks (z mal manjšim IQjem) 
Enkrat so, preden je prfoksa za gefo pršla v razred, na tablo čist na mjčkan napisali PENIS. Ko je prfoksa pršla v razred in vidla kaj piše na tabli je baje čist zafarbala in lepo pobrisala napisano... Nadaljevali so s poukom...
Naslednjič so pred uro tudi napisali PENIS na tablo, in sicer za malenkost na večje kot prejšnjič... Spet je prfoksa samo zmigovala z glavo in pobrisala besedico...
Spet so učenci storili isto, le da je zdaj PENIS pisalo že čez polovico table! Profesorica se je ob prihodu v razred spet zasmejala in malce zardela, ter pobrisala tablo...
Končno pa eno uro pride v razred in opazi, da je čez CELO tablo napisano PENIS... Zdaj že precej jezna profesorica začne brisati tablo, medtem pa se nekdo iz razreda zadere: " ja guspa prufesor! a še niste dujela da bl k ga drgnete večji je?! "
|
|
|
|
|
mcf1lmnfs
Novinec

Kul meter: 0
Sporočila: 7
|
mi smo pa učeri učitlci ukradl kluče za avto in se z njemu zabil u vrata od šole,.... oooooo, kok smo laufal, pa nas ni dobila
h3h3, mi pa umiramo od smeha, kwa je blo hudo ljudje, to morete še delat
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pošlji nam datoteke
Pomagaj nam nadgraditi arhiv datotek! Pošlji nam nekaj svojih datotek in se uvrsti na listo donatorjev tudi ti! Rade volje bomo sprejeli kar nam pošlješ! × klik.
Osnovnošolski oddelek
Srednješolski oddelek
Razno
Stiki:
Administracija × klik
Oglaševanje × klik
Strani gostuje
|