Color band
EPF Po končanem srednješolskem izobraževanju se mladi soočite s pomembno odločitvijo - vstop na trg dela ali nadaljevanje študija na fakulteti. Današnji trendi nakazujejo, da se večina mladih odloči za nadaljevanje izobraževanja na fakulteti. S tem posameznik pridobi pomembna znanja in veščine, ki jih kasneje uporabite pri delu.

Pravo nas spremlja na vsakem koraku, ko prečkamo cesto, pri nakupu nepremičnine, na delovnem mestu itd., zato je odločitev vpisa na Evropsko pravno fakulteto "PRAVA" za študenta.

Evropska pravna fakulteta je prva tovrstna pravna fakulteta v slovenskem prostoru, ki deluje v skladu s sodobnim evropski bolonjskim modelom študija in poudarja evropsko razsežnost svojega delovanja, saj slednje zajema tako program, kot način študija ter zasnovo dejavnosti fakultete. Izvajamo naslednje programe:

Dodiplomski študijski program: Podiplomski magistrski študijski program:
  • Pravo 2. stopnje,
  • Pravo in management nepremičnin 2. stopnje;
  • NOVO – Alternativno reševanje sporov 2. stopnje,
  • NOVO – Civilno gospodarsko pravo 2. stopnje.
Podiplomski doktorski študijski program:
  • Pravo 3. stopnje;
  • Pravo in management nepremičnin 3. stopnje.
Prvi prijavni rok za vpis bo potekal od 6. februarja do 3. marca 2017. Če vas zanima, kako poteka študij na naši fakulteti, si oglejte predstavitveni video:
Objavil(a): incognito, 05.12.2016 ob 07:12
Mnenja uporabnikov:
→ Mnenja lahko objavijo le prijavljeni uporabniki. Če pa še nimaš računa, si ga lahko ustvariš tukaj.
Ta vsebina še nima mnenj.
Color band
Nacionalno preverjanje znanja Sprejem v dijaški dom Meje za ocene na poklicni maturi 1. LiT natečaj

Dijaski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov