Informativa 2018

  • Avtor: Uredništvo Dijaški.net
  • Objavljeno: 22.01.2018
  • Zadnja sprememba: 21.12.2018

Jubilejni sejem izobraževanja in poklicev Informativa bo 26. in 27. januarja 2018 na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani že desetič na enem mestu predstavil celovito paleto izobraževanj – od srednješolskih vse do dodiplomskih in podiplomskih programov, številne poklice, informacije o štipendijah, prvič pa bo ponujal tudi več kot 790 zaposlitvenih mest v okviru projekta Moja prva zaposlitev.

Med sodelujočimi na 10. Informativi bodo kot vsako leto srednje šole in šolski centri z različnih koncev Slovenije, vse štiri slovenske univerze s svojimi članicami, druge visokošolske institucije iz Slovenije in tujine, višje strokovne šole, štipenditorji, institucije, ki nudijo programe za izobraževanje odraslih, državne institucije, javni zavodi, različne nevladne organizacije ter strokovna in interesna združenja. Letošnja novost je razširjen Park tujina, kjer se predstavljajo izobraževalni programi iz več kot 10 tujih držav. Bogat program pa organizatorji pripravljajo v izobraževalnem programu, poseben program bo potekal na prostoru Evropskega socialnega sklada za mlade ter v Znanstvenem kotičku.

Informativa 2017
Sočasno kot Informativa bo v Marmorni dvorani (B) potekala tudi Arena mladih, prireditev, kjer bodo mladi pridobili številne nasvete o aktivnem preživljanju prostega časa, zdravi in športni prehrani, ličenju. Potekale bodo tudi hip hop delavnice, pestro dogajanje pa se bo odvijalo na Areninem odru, ki bo gostil ambasadorje Arene mladih – the Artifex, Nipke, Trjaka in Challe Salle.
  • © Dijaški.net 2000-2024
  • Vse pravice pridržane