Color band
Bodoči dijaki in študentje, vas zanima kakšne so potrebe na trgu delu?

Največ potreb po kadrovskih štipendistih v letu 2015/2016 so oddali delodajalci za področji naravoslovja in tehnike, predvsem strojništva, elektrotehnike in mehatronike. Del štipendij je razpisan tudi za druga področja: ekonomija,... Štipendije so na voljo tako za dijake kot tudi za študente.

Kadrovske štipendije so namenjene spodbujanju mladih, da se odločijo za poklice, za katere bodo lažje našli zaposlitev po koncu izobraževanja. Dijakom in študentom omogočajo takojšnjo prvo zaposlitev po končanem šolanju, pridobivanje delovnih izkušenj ter spoznavanje svojega poklica in bodočega delodajalca že v času izobraževanja. Njihova prednost je tudi v tem, da so v povprečju skoraj enkrat višje od ostalih štipendij.

Seznam vseh razpisanih kadrovskih štipendij najdete v Izmenjevalnici na spletni strani Javnega sklada RS za razvoj kadrov in štipendije.

Za več informacij o štipendijah pa obiščite Štipendije @ Dijaški.net ali spletno stran JSRSRKŠ.
Objavil(a): Jaka, 16.02.2015 ob 23:57
Mnenja uporabnikov:
→ Mnenja lahko objavijo le prijavljeni uporabniki. Če pa še nimaš računa, si ga lahko ustvariš tukaj.
Ta vsebina še nima mnenj.
Color band
Angleščina Italijanščina Latinščina Madžarščina

Dijaski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov