Color band
Tekmovanje iz razvedrilne matematike je namenjeno osnovnošolcem od 4. do 9. razreda in vsem dijakom srednjih šol. Organizira ga DMFA Slovenije.

Dijaki tekmujejo v štirih tekmovalnih kategorijah, ki so določene glede na letnik in na dveh ravneh - šolski in državni.

Ravni tekmovanja:
 • Šolsko tekmovanje
  Dijaki se potegujejo za bronasto priznanje, katerega prejme največ 1/3 tekmovalcev, kateri so dosegli vsaj 33,3% možnih točk.
 • Državno tekmovanje
  Nanj se uvrsti najboljši tekmovalec iz posamezne skupine na šolskem tekmovanju na posamezni šoli. Obenem pa se lahko izmed tistih z najboljšimi rezultati izmed vseh, izbere še nekaj tekmovalcev, ki se lahko udeležijo državnega tekmovanja.
  Srebrna priznanja prejmejo vsi udeleženci državnega tekmovanja, zlatih pa se podeli glede na število vseh tekmovalcev na šolskem tekmovanju, od 2 do 65.
  Odvija se na več lokacijah, določenih glede na regije, ki so objavljene v razpisu tekmovanja.

Datumi tekmovanj in lokacije Šolsko leto 2015/2016:
 • Šolsko tekmovanje: 08.10.2015 ob 13.00
 • Državno tekmovanje: 28.11.2015 ob 10.00

Razpisi in pravilniki

Rezultati Rezultati tekmovanj so na voljo na spletni strani DMFA.

Javno so objavljeni samo rezultati državnih in mednarodnih tekmovanj. Rezultati ostalih ravni pa so dostopni tekmovalcem z uporabniškim imenom in geslom, ki ga prejmejo ob prijavi ali na samem tekmovanju.

Več informacij
Mnenja uporabnikov:
→ Mnenja lahko objavijo le prijavljeni uporabniki. Če pa še nimaš računa, si ga lahko ustvariš tukaj.
Ta vsebina še nima mnenj.
Color band
Matematika Nacionalno preverjanje znanja Počitnice in prosti dnevi (OŠ) Fakultete

Dijaski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov