Color band
Tekmovanje Pot v prihodnost iz zgodovine je namenjeno dijakom srednjih šol, organizirata ga Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer in Prleško društvo generala Maistra. Njegov namen je predvsem spodbuditi mlade, da razvijajo pozitiven, a hkrati kritičen odnos do narodne zgodovine

Poteka tako, da dijaki v pisni obliki pripravijo predstavitev izbrane teme, h kateri dodajo računalniško predstavitev (v programu PowerPoint,...) in svoje izdelke pošljejo do roka, določenega v razpisu.

Tekmovanje ima vsako leto osrednjo temo, v okviru katere so z razpisom nato določene teme za pripravo predstavitev dijakov. Dijaki lahko izberejo tudi svojo temo, vendar znotraj zgodovinskega konteksta in osrednje teme tekmovanja.

V šolskem letu 2015/2016 je osrednja tema tekmovanja "Razvoj socialne misli na Slovenskem v obdobju druge polovice 19. stoletja do začetka 2. svetovne vojne".
Datumi Šolsko leto 2015/2016:
  • Rok za oddaje naloge: 15. marec 2016
  • Podelitev priznanj: maj 2016

Razpisi
Mnenja uporabnikov:
→ Mnenja lahko objavijo le prijavljeni uporabniki. Če pa še nimaš računa, si ga lahko ustvariš tukaj.
Ta vsebina še nima mnenj.
Color band
Slovenščina Astronomija Geografija Počitnice in prosti dnevi (OŠ) Izpitni katalogi

Dijaski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov