Color band
Tekmovanje Pot v prihodnost iz zgodovine je namenjeno dijakom srednjih šol, organizirata ga Gimnazija Franca Miklošiča Ljutomer in Prleško društvo generala Maistra. Njegov namen je predvsem spodbuditi mlade, da razvijajo pozitiven, a hkrati kritičen odnos do narodne zgodovine

Poteka tako, da dijaki v pisni obliki pripravijo predstavitev izbrane teme, h kateri dodajo računalniško predstavitev (v programu PowerPoint,...) in svoje izdelke pošljejo do roka, določenega v razpisu.

Tekmovanje ima vsako leto osrednjo temo, v okviru katere so z razpisom nato določene teme za pripravo predstavitev dijakov. Dijaki lahko izberejo tudi svojo temo, vendar znotraj zgodovinskega konteksta in osrednje teme tekmovanja.

V šolskem letu 2015/2016 je osrednja tema tekmovanja "Razvoj socialne misli na Slovenskem v obdobju druge polovice 19. stoletja do začetka 2. svetovne vojne".
Datumi Šolsko leto 2015/2016:
  • Rok za oddaje naloge: 15. marec 2016
  • Podelitev priznanj: maj 2016

Razpisi
Mnenja uporabnikov:
→ Mnenja lahko objavijo le prijavljeni uporabniki. Če pa še nimaš računa, si ga lahko ustvariš tukaj.
Ta vsebina še nima mnenj.
Color band
Zgodovina Najnovejše datoteke Fakultete Tečaj CPP

Dijaski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov