Color band
Izberite željen študijski program s klikom na vrstico.

Osnovni podatki:
Študijski programi in podatki o vpisu:
# Študijski program UNI VSŠ REDNI IZREDNI
  Prikaži podatke za vse programe!
1 Inženiring poslovnih sistemov
2 Management v športu    
3 Organizacija in management informacijskih sistemov
4 Organizacija in management kadrovskih in izobraževalnih sistemov
Fakulteta za organizacijske vede UM
Fakulteta za organizacijske vede velja za vodilno izobraževalno ustanovo na področju organizacije in managementa in eno najbolje opremljenih fakultet, ki ponuja prenovljene in mednarodno akreditirane študijske programe, odlične pogoje za študij preko blokovnega načina ter sodobne e-učilnice, pridobitev uporabnega znanja, možnost študija v tujini ter najema izjemno ugodnih posojil za študij, predvsem pa perspektivno poklicno pot ter karierni razvoj.
Najboljši pokazatelj dobrega dela fakultete so kariere diplomantov. Diplomante Fakultete za organizacijske vede, teh je bilo v vseh letih več kot 17.850, lahko srečate na najodgovornejših vodstvenih delovnih mestih, tako v vladi, državni upravi, gospodarstvu, šolstvu, zdravstvu, kakor tudi med najuspešnejšimi slovenskimi podjetniki. Za nenehen stik s poslovnim okoljem skrbi tudi Karierni center FOV.
Sodobni študijski programi
Fakulteta za organizacijske vede samostojno izvaja tri študijske programe, ki pokrivajo ključna področja vsake organizacije, in sicer:
 • obvladovanje ljudi,
 • obvladovanje procesov ter
 • obvladovanje informacij.
Naši študijski programi so mednarodno akreditirani ter vsebinsko in kakovostno primerljivi s sorodnimi študiji po svetu. Prispevajo k razvoju organizacijskih znanosti in tudi k razvoju na področju uporabnega znanja o oblikovanju, načrtovanju, vzdrževanju ter vodenju in upravljanju organizacijskih sistemov. Kompleksnost znanj, povezovanje znanstvenega in pedagoškega dela, sodelovanje z domačimi in tujimi univerzami in fakultetami, vključevanje neposrednih izkušenj iz gospodarstva in negospodarstva ter najsodobnejša oblika študija preko e-učilnice so samo delček mozaika, ki ga gradimo za svoje študente. Da smo pri svojem delu uspešni, nam nenehno potrjujejo mnogi uspešni diplomanti, ki zasedajo tudi najodgovornejša delovna mesta različnih poslovnih sistemov.
Katerih 9 razlogov za vpis na FOV je najpomembnejših?
 • atraktivni študijski programi
 • visoka kakovost izobrazbe
 • možnost študija tudi na daljavo
 • blokovni način študija
 • praktično znanje in izkušnje
 • visoka stopnja zaposljivosti in karierni razvoj
 • študij z izjemno ugodnimi posojili
 • odlični pogoji za študij
 • študij v Kranju
Študij je zakon!
Mnenja uporabnikov:
→ Mnenja lahko objavijo le prijavljeni uporabniki. Če pa še nimaš računa, si ga lahko ustvariš tukaj.
Ta vsebina še nima mnenj.
Color band
Grščina Ruščina Šport Študijski programi in omejitve vpisa 2. LiT natečaj

Dijaski.net - Obvestilo uporabnikom

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Ne, želim izvedeti več o uporabi piškotkov